Ledighet

Tjohhhooo jag är ledig!! Nu änteligen är det semester för min och Sagas del!
R ska jobba en bit in på nästa vecka också, sedan är vi lediga allihop:-)

Åkte och hämtade Saga på dagis direkt när jag slutat, tog en liten stund då det var en hel del saker som skulle packas ihop eftersom hon inte kommer tillbaka till dagis efter sommaren. Det blev även kramkalas med fröknarna, lite känslosamt.
Vi åkte direkt hem till min pappa som stod med middagen redo åt mig, tjejen åt på dagis.
Morfar var snäll och blåste upp den nya lilla poolen åt Sessan då eftermiddagen har varit väldigt varm.

Tydligen var det tråkigt att bada själv....bättre med två pallar & en liten stol i vattnet:-)

Saga torr igen & fått kläderna på plats. Redo för att göra stan osäker...

Efter bad & fika bar det av till stan & där skulle vi möta upp Sagas moster Mirella.
 Då de åker på semester på lördag så behövde hon inhandla en del. Det var kanske inte den mest lämpliga dagen att springa på stan i värmen men det funkade kanon, fick bli lite svalkning med glass.

Denna klänning köpte jag på Vila i dag. Blev lite andra små saker också. Saga har tjatat om en rockring ett tag så den inhandlade vi också. Passade även på att lämna in bilen på tvätt & städning under tiden vi sprang på stan så nu är den ren & fin igen.

Saga har somnat gott hos mig här i soffan, just nu är det platsen som är svalast. Har öppnat upp förnster och dörrar i hela huset för att få lite tvärdrag men det funkar liksom inte riktigt för det blåser inte ett dugg ute! Men jag klagar inte, vill gärna att det fina vädret ska fortsätta.
R har inte kommit hem ännu, gick ut på golfbanan ganska sent under eftermiddagen. Han bör dyka upp ganska så snart.

Ha en fortsatt bra kväll.

Sista dagen

Snacka om att det har varit bastu inne i huset i natt!
När jag kom hem i går öppnade jag upp alla fönster över allt bara för att det skulle bli tvärdrag, men det var knappt man lyckades att känna en endaste lite vindpuff. Jag måste ju stänga igen när vi ska gå och lägga oss, kan knappast ha stora skjutpartier öppna när vi ligger och sussar.
Saga vaknade redan runt midnatt och ville ligga inne hos oss och då blev det inte mindre varmt direkt..

Dagen bjuder på ett fantastiskt väder i dag också!
I dag jobbar jag min sista dag!! Kommer att gå hem kl 12.00 i dag då jag har en hel del flex tid liggande på mitt konto.
Ska verkligen bli helt underbart med ledighet nu:-)

Nu ska jag ta & avsluta en del saker här på jobbet så jag kan gå hem med ro i kroppen.

Återkommer senare i dag.

Ha en fin dag!

Vardag igen

Då var det måndag igen...dags för dagis och jobb. Känns konstigt att behöva komma in på normala spår igen efter tre dagars ledigt och desutom när det är sommar och sol ute. Men det är bara idag och i morgon sedan drar vi också ner på tempot....
Saga var så trött i morse och ville inte alls gå upp ur sängen. När hon väl kom upp kröp hon ut & la sig på mattan i köket i stället   Hon tyckte vi skulle åka till stranden i dag med:-)

I går var vi på stranden i princip hela dagen. Saga sov fram till 09.00 sedan var det lite frukost & packning sedan bar det av. Mormor sällskapade oss på stranden i går.

   Sessan är verkligen som en "fisk i vatten" och skulle kunna bada ungefär hela tiden....Vattnet är faktiskt rätt skönt, har hunnit bli ganska bra uppvärmt under denna fina vecka.

På kvällen åkte vi ut till Tylösand och åt vår kvällsmat på Punch, jätte god mat. Det är roligt nu när turisterna börjar dyka upp, Tylösand börjar att leva helt plötsligt!

Nej, nu är det dags att börja å jobba för min del....

Ha en bra start på veckan!

Godmorgon

Fy vad dålig jag är på att blogga just nu, men man har ju ingen lust att sitta framför datorn i detta vackra väder och i går fanns det verkligen ingen tid för det hela.

Åkte ut till stranden redan 09.30 i går. När vi kom dit försvann solen och det blåste små spik. Jag blev så jäkla besviken men tänkte att skam den som ger sig....efter någon timme kom solen och sen var det hur skönt som helst!
Saga badade och hade jätte roligt och jag badade inte, förvånad?? Får väll försöka skärpa till mig i dag:-)

 

På kvällen hade vi kalas för Adam. Kan väll säga som så att det var fullt ös medvetslös på barnen.! Tur att det var fint väder så de kunde vara ute på trätrallen i allefall. Då vi håller på med stenläggning i trädgården nu så kunde barnen tyvärr inte använda sig utav hela trädgården. Men det funkade ändå.
Kvällen blev mycket sen och Saga var totalt slut, först  en dag på stranden och sedan kalas. Hon sover fortfarande och desutom ligger hon kvar i sin säng och hon sover aldrig en hel natt i sin säng!!!

R har gett sig ut på golfbanan och jag ska börja förbereda lite packning för mig och Saga då vi far till stranden sen.

Gäller att utnytja det fina vädret i dag då det är dags för jobb i morgon.


Ha en härlig dag:-)

Tack

Denna har jag fått utav Anna. Tack snälla du, vad glad jag blir!



Denna vill jag skicka vidare till Josefine

Ny mäster fotograf

Fikan på dagis blev jätte lyckad i dag, glada barn och mycket glad personal!
Presenterna blev jätte bra och alla fyra blev hur glada som helst. Paketens innehåll var väggdekorer där det stod "FÅNGA DAGEN" och det kändes verkligen hel rätt att ge till dem då de alltid verkligen försöker göra det bästa utav dagen med det förutsättningar som finns och man har.
De fick även ett varsitt armband som Saga satt häromdagen och knåpade ihop själv:-) Hon var väldigt stolt när de öppnade de små paketen med armbanden, helt underbart att se!!
Kändes allt lite sorgligt att säga hej då till Ann & Ulla som går på semester nu, men vi lovade att komma och hälsa på till hösten!

Efter dagis körde vi hem och käkade lite middag och packade ihop fika och badkläder för att sedan fara i väg ner till stranden.
Saga är den nya mäster fotografen! Hon skulle absolut ta ett kort på mig för annars fick inte jag ta något på henne....
Saga är redo för att dra till stranden, visar även stolt upp sin lilla väska som hon köpte på stan igår:-)

På stranden hade vi även sällskap två av mina gamla barndomskompisar Maria & Terese med barn. Maria är gift med en kusin till mig. Terese bor i England och är bara hemma över sommaren och hälsar på med sin familj. Jätte roligt att träffas!
Det blåste rätt rejält på stranden så vi fick lägga oss långt upp annars hade vi haft all sand över oss då det yrde på ganska så mycket. Barnen lekte och hade roligt ändå och solen stekte rejält.
Saga badade nartuligtvis & tyckte det var jätte skönt men jag väntar nog ett tag till på det där doppet, badkruka....ja, jag vet:-)

Efter stranden körde vi direkt hem till mormor & morfar då de precis kommit hem efter en vecka i Stockholm. Saga skulle bara dit, inte en chans att övertala henne om att vänta tills morgondagen!
Och det vankades nartuligtvis en del presenter till lilla sessan....helt överlycklig! Får ta lite bilder i morgon på vad hon fick för något.

I kväll har vi städat som små flitiga myror. Här var nått så fruktansvärt skitigt inne och i morgon är det kalas dags då Adam har fyllt år. Så det var inte så mycket att orda om utan bara fram med dammsugare och mopp och kämpa på, men nu är här rent och fint kan jag säga och en sak som är säker är att jag är helt slut som artist just nu...Bättre att ha städat i kväll så vi kan åka till stranden en stund i morgon också.

Dags för mig att krypa till sängen...Inte blivit mycket bloggande i dag men jag kommer igen i morgon.

Ha en trevlig helg!


Paket

Ännu en dag med strålande sol och över 25 grader ute, hett hett hett är det med andra ord. Men visst är det helt underbart.
I morse när vi åkte till jobb & dagis åkte vi i kortärmat och det är vi ju inte bortskämda med att kunna göra. Men i morse var det en helt annan värme när vi kom ut, very nice:-)
Dagarna bara rusar iväg på jobbet, med andra ord så är vi dränkta i jobb på min avdelning och det är roligt tycker jag.

I eftermiddags har jag och Saga besökt stan i värmen. Var tvungen att fixa lite presenter till Sagas dagis fröknar.
Två av dem jobbar sista dagen i morgon sen är det semester för dem och vi kommer inte att träffas mer. De andra två jobbar nästa vecka också.
Så i morgon förmiddag ska Saga bjuda på fika på dagis och överlämna lite paket, jag kommer också att vara med och sedan får Saga följa med hem så det blir en kort dag på dagis.
Vad paketen innehåller får vi nog prata om i morgon i stället......
Passade även på att handla till lille nyfödde Colin och även ett paket till storebror Noel.
Det var riktigt varmt att gå på stan så det gäller att vara snabb...

I dag blev det inte mycket tid till att vara i trädgården. När vi kom hem var det dags för kvällsmat till sessan och efter det 
var det ett härligt skumbad på schemat:-)

Får väll se vad jag och Saga hittar på efter fikat på dagis i morgon. Stranden lockar nartuligtvis...
I morgon kommer mormor & morfar hem från sin lilla semester i stockholm, Saga längtar så efter dem.

I kväll är det grillad lax och nypotatis på menyn, snart klart.

Ha en fortsatt fin kväll alla vänner




                                                                                                                                                   

Dagis plats

I dag måste det vara värmerekord på många håll i landet:-)
När jag satte mig i bilen efter jobbet för att åka och hämta Saga visade termometern 27 grader. Helt underbart ljuvligt väder och det verkar som om det ska fortsätta en bit in på nästa vecka också, det gillar vi!

I dag när jag kom till dagis var barnen faktiskt inne och åt mellanmål, det var som en bastu ute på gården. Stod helt stilla i luften så det var riktigt varmt.
Saga var mitt upp i lek när jag kom och hade väldigt svårt för att slita sig från kompisarna. Var bara att vänta snällt en stund...Har vi inget annat planerat brukar jag inte stressa hem utan låta henne vara en liten stund, roligt att visa mamma vad man gör och för att inte tala om alla olika saker.

Nu är det även löst med dagis inför hösten. Har fått en plats på ett dagis som jag själv har föreslagit för kommunen att vi gärna ville ha. Och nu har vi fått beskedet att Saga har fått en plats just på detta dagis. Dessutom hamnar hon på samma avdelning som sin bästa kompis Noel! Som jag berättat tidigare har Saga & Noel följt varandra sedan de föddes, skiljer 5 dagar på dem. Noel till mamma är Anette, min älskade och omtänksamma vän:-)
Allt detta känns bara hur bra som helst! Har haft ont i magen för detta ett tag...
Nartuligtvis är det med blandade känslor som vi flyttar henne då hon har det mycket bra på sitt nuvarande dagis med fantastiskt härlig personal. Men jag tycker det är bättre att flytta henne nu än när hon ska börja skolan. Tror att det blir lättare & bäst för henne så här.

Som vanligt har vi njutit av det fina vädret i trädgården i eftermiddag. Var nästan för varmt i dag, men nu ska vi inte gnälla för det är detta vi vill ha! Snart kan vi vara på stranden i stället:-)

Saga sitter och pärlar armband till sina dagis fröknar i den stekande solen....

Nu har lugnet lagt sig i vårat hem. En över trött och mycket sprallig liten tjej har somnat & R håller på att grilla så snart vankas det lite god mat.

Tack för alla fina kommentarer, jätte roligt!


Ha en fortsatt bra kväll

Trosor

Nu är det kväll och Allsång på Skansen som gäller i vårat hus. Lite snack om det skulle ses på allsång eller fotboll...
Killarna får stänga in sig på Adams rum och titta på fotboll för det är klart att det ska tittas på Allsång! Inget snack om den saken enligt mig:-)

I dag har min fantastiska & bästa vän Anette & hennes Lars blivit föräldrar till en liten underbar prins som ska heta Colin.
Vi får hälsa den fjärde lille killen i familjen Välkommen!
Ett stort Grattis till hela familjen! Längtar tills ni kommer hem så jag kan få känna & klämma lite:-)

Dagen har även idag bjudit på ett underbart sommar väder. Har fläktat på rätt så bra men det gör inget då termometern visade 24 grader ute. Jag får lite ångest över att åka till jobbet på morgonen och veta att man ska sitta där inne hela dagen när solen strålar som mest....men så är det, bara att bita ihop och hoppas att det fina vädret håller i sig.

I dag när jag kom och hämtade Saga på dagis var de nartuligtvis ute som de är i princip hela dagen, men det roliga var är att hon gick i sitt lilla linne med bara trosor på sig! Frågade henne varför hon inte hade några tajts på sig, hon tyckte att det var lite varmt...Men lilla vän, tjats måste du ha på dig när ni är ute och leker:-) Nä, Sessan tyckte inte detta.....Tur hon hade lite kläder på sig i allefall.

Tycker dagarna ser likadana ut just nu, händer inte speciellt mycket. Till dagis och jobb på morgon och sedan är det snabba ryck hem för att kunna vara ute i det fina vädret en stund innan det är dags för kvällens uppgifter.

Glass paus i trädgården under eftermiddagen.Vattning pågår utav ogräs...

Så här ser det ut på vår altan just nu. Saga hon parkerar hela sin vagnpark på detta viset när hon går in för kvällen:-) Ser likadant ut varenda kväll...

Vad tyckte ni om Allsång på Skansen?

Ny vecka

Då var det en helt ny orörd arbetsvecka igen..vet inte om jag ska säga att det känns bra eller vad. I vilket fall som helst räknar jag ner dagarna för att få gå hem för sommaren nu.
Och för att inte prata om vädret.  Det är verkligen rena högsomamren ute och det är helt underbart!!! Hoppas verkligen värmen har kommit för att stanna nu:-)

Saga är fortfarande riktigt förkyld men hon fick gå till dagis i dag då hon var feberfri hela gårdagen. Sa till på dagis att de skulle ringa om de kände att hon inte orkade med tempot på dagis, men det var ingen som ringde:-)
Men hon var bra trött när vi körde från dagis, vi fick sitta å sjunga en massa för att hon inte skulle slockna i bilen.

Eftermiddagen har vi fördrivit i trädgården. Var lika bra att gå ut direkt när vi kom hem eftersom tröttheten jagade lilla tjejen. Och för den delen vill man ju passa på och vara ute när solen strålar som mest eftersom man sitter inne på jobbet och ugglar hela dagen..

Saga skulle vara duktig och vattna blommorna.I morse diskuterade vi ganska rejält om den lilla rosa tröjan sessan har på sig under klänningen. Jag tyckte hon behövde den för att skydda sig mot solen då de är ute större del av dagen på dagis, men man kan inte ha tröja under klänningen tyckte hon. Konstig mamma....

Saga har somnat gott igemte mig i soffan då jag tittar på Lotta på Liseberg.

R & A är inne i stan och tittar på fotboll på storbilds tv, Sandra är hos en kompis så det är väldigt lungt här hemma i kväll.


Ha en fortsatt bra kväll

Plantering

Änteligen är det fint väder igen! Morgonen började ganska så mulet men efter hand som dagen har gått har det klarnat upp mer & mer, men det gäller att hålla sig i solen för i skuggan är det inte direkt någon värme.

Saga tog sovmorgon i morse, vaknade 08.40 men det är kanske inte så konstigt då hon fick en febertopp helt plötsligt under natten och var vaken ett tag. Hon gick och la sig feberfri, fick en febertopp och sedan vaknade hon feberfri och det har hon varit hela dagen tack & lov. Snoret finns kvar och har även hälsat på hos min nu också.

Förmiddagen tillbringade vi ute för att plantera blommorna i krukorna vi köpte för några veckor sedan. Min mamma var snäll och kom hit och hjälpte mig lite, aldrig fel med lite hjälp....
  Dessa två krukor ska stå utanför garaget när stenläggningen är klar och i morgon börjar de med detta.
Detta är en utav de två stora krukorna. Eftersom trädgården inte är färdig är det skönt att få ut lite blommor i krukor så ser det något sådär ut ändå. Saga var i full gång med spaden och öste jord...
Mormor tog Saga med sig hem så gjorde jag färdigt det sista själv, matklockan ringde hos lilla sessan.

Eftermiddagen har vi tillbringat hemma hos mormor & morfar. De åker på semester till Stockholm i morgon bitti och  ville nartuligtvis passa på att vara med Saga. Jag har legat och vilat i deras trädgård största delen av eftermiddagen då förkylningen gör sig väldigt mycket påmind.
Midsommarkransen fungerade tydligen i dag också:-)

Saga har precis badat och ätit kvällsmat och tittar nu på Playhouse Disney, snart är det dags att besöka sängen för hennes del.
R är i väg och tittar på någon fotbollsmatch nu och när han kommer hem ska vi grilla lite.

I morgon kommer Sandra & Adam hit igen och Adam han fyller 14 år i morgon.


Ha en fortsatt trevlig kväll

Midsommardagen

Milde matilda vilken seg dag...Visseligen brukar man vara seg på midsommardagen, men då det inte var något speciellt hårt festande igår kan man ju inte skylla på det:-)

Det blev inte särskilt mycket dansande runt stången i går men vi var där och tittade i alle fall. Saga vaknade med värsta förkylningen och var lite små seg, desutom var det hur jädrans kallt som helst ute och nartuligtvis regnade det lite till & från, men det ska det ju göra när det är midsommar för annars är det väll nått som är fel..
  

Kvällen blev som sagt var mycket lugn. Grillning & gott vin med sällskap av min bror Stefan & hans sambo Mirella.
Saga med moster Mirella Gosande med morbror Stefan.

Saga fick feber på kvällen och var inget vidare pigg men lyckade ändå hålla sig vaken till 21.15, ögon gick mer eller mindre i kors på henne men hon var absolut inte trött när man frågade henne!
Nattens sömn var sig och så då febern stack iväg ganska rejält och febernedsättandet enbart håller ca3-4 timmar på henne. Tack och lov sov hon fram till 08.20 i morse och febern hade faktiskt gått ner och hon har nästa klart sig utan febernesättande hela dagen. Näsan rinner hejdlöst, ungefär som att ha skruvat på en kran.
Då vi alla tog en sen middags tupplur i dag så är vår lilla sessa uppe fortfarande, känns som om jag & R kommer somna innan henne i kväll:-)

Ska ta och försöka få på henne nattlinnet nu & lägga henne i soffan hos oss.

Ha en fortsatt bra kväll

Midsommar

Jaha, då var det midsommarafton i dag då:-) Solen lyser med sin frånvaro, det får vi väll acceptera bara regnet håller sig borta från oss.
R stack i väg kl 06 i morse för att hinna spela en golfrunda innan vi ska äta middag hos mina föräldrar.
Sedan är det dans runt midsommarstången som gäller på grönområdet hos mamma & pappa.

I kväll kommer min bror & hans sambo hit för att grilla lite, ska bli trevligt!

 Saga midsommaren -06 Jag & Saga

Jag önskar alla mina vänner en underbart trevlig midsommar:-)

                                                                         http://www.asele.se/kalender/2007/06/22/midsommarfir

Award




Denna har jag fått av Mammafiia, tusen tack vännen!
Den här skickar jag vidare till Anna, Johanna & Marlene


Kram på er!


Blommor

Midsommarfirandet på dagis blev lyckat! Det var verkligen tur att det blev bra eftersom tjejen hade väldigt stora förväntningar inför denna dag. Desutom klarade vi oss från de stora skurarna under dansen, droppade enbart lite.
Fikan fick vi däremot ta inomhus då regnet ökade på litegrann men det blev bra det med.
Saga var lycklig över att vi gick in för hon ville visa morfar alla saker inne på dagis..Detta var ett mycket viktigt moment i dag:-)
Saga & pappa Saga & kompisen LovaMidsommarstången som barnen har hjälpt till att göraSaga & morfar.

Efter midsaommarfirandet åkte vi med hem till morfar och lekte lite och åt även en god middag, underbart att få det serverat i bland:-)
Efter maten åkte vi till golfbanan för att hämta mormor, hon jobbade till klockan 14. Vi behövde nämligen lite hjälp av henne under eftermiddagen...Jag köpte ny krukor för ett tag sedean till baksidan av huset men blommorna saknades. Så i dag var det dags för inhandling utav detta, men då jag även behövde jord så kände jag att det blev tufft att åka själv med sessan...och desutom blev det mycket blommor.
Så i morgon får vi nog börja med att gå ut och plantera och göra lite fint!

Nu ska jag ta och börja på min städning som jag borde gjort för flera dagar sedan....Senare i kväll ska jag till hudläkaren och få ett recept utskrivet på en solskyddsfaktor till mig, tur att det finns kvällstider hos vissa läkare!

R är i väg och tittar på U21-EM i kväll, Tyskland - Finland tror jag det var som skulle spela här på Örjansvall.

Nu ropar dammsugaren....

Kikar in hos er lite senare i kväll

Kram alla vänner

Regnet det bara öser ner...

Hej och hå vad det regnar ute idag!! Skit också har jag lust att säga...Varför just i dag?
Vi ska dansa runt midsommarstången på dagis nu på förmiddagen och det lär ju bli blött.

Saga stod här jätte fin i en av sina sommarklänningar, och det är inte precis det bästa klädvalet i dag men vad gör man, ska man fira midsommar så ska man. Tyvärr han jag aldrig få ett kort på henne.

En ska är säker i alle fall, Tur det finns regnkläder för det lär vi behöva i dag:-)
http://seen-by-me.blogspot.com/2007/03/rutiga-gummistvlar.htmloch även dem här sitter nog på sin plats i dag!

Nu ska jag ta och packa ner den sista fikan och sedan ska jag fara i väg och hämta morfar för han ska vara med och titta på när sessan dansar & sjunger.

Återkommer senare idag och då förhoppnoingsvis med lite bilder.


Ha en bra dag


Glad & snäll igen

Saga vaknade pigg och glad i morse, som tur var. Hon har desutom sovit väldigt gott, vaknade 04.30 och då ropade hon på mig. Hämtade henne och la henne inne hos oss och då somnade hon om direkt igen. Hon brukar vakan redan runt 01 snåret och det tycker jag är lite för tidigt för även om hon sover ligger hon ju inte precis stilla utan snurrar och sparkas ganska rejält.
Det första lilla hjärtat frågade när hon vaknade i dag var: Är det midsommar idag??
Snacka om att längta till att få fira midsommar på dagis:-)
Saga redo för att åka till dagis.

Vädret har varit si & så i dag. På nyheterna igår lovade de fint väder i dag med 17-20 grader....hmm de måste ha missat något. Det är först nu under eftermiddagen som det har klarnat upp men det är absolut ingen sommar värme ute.

Mormor har varit och hämtat Saga på dagis i dag då jag hade en tid till att göra mina naglar fina.
Saga ville baka så det har de gjort, passar utmärkt då vi ska fika med oss till dagis i morgon.
   Chokladmuffins och muffins med jordgubbar i blev det. Ska bli smarrigt att få smaka på dessa i morgon.
Mormor hade även hunnit göra en liten krans till sessans huvud, den får vi ta bild på i morgon.
När jag kom och hämtade henne hade hon lyckats att lura med morfar ut på lekplatsen.
I dag är hon sitt gamla vanliga igen, skönt!!

Just nu ligger tjejen i badkaret efter en dag med många timmar utomhus så detta bad behövdes verkligen.
Sitter och tittar på min solros som jag har på toaletten, tycker den är helt underbart fin!!


Nu är det dags att plocka upp min tjej från badet och i säng med henne.
R är i väg och hämtar det sista plankorna till trätrallen, nartuligtvis räckte inte det vi hade beställt hem i första omgången, tröttsamt.
Jag måste verkligen ta tag i att städa här hemma, tycker mina husdjur (dammråttorna) börjar bli lite för många nu..De förökar sig ganska snabbt:-)

Känns konstigt att ha jobbat färdigt för denna veckan, men här gillar vi korta arbetsveckor!

Tittar in hos er andra senare i kväll

Ha det gott

Humör

Denna enorma trots ett litet barn har inom sig kan ju göra en totalt galen!! Saga har varit helt otrolig i eftermiddag, tårar, skrik, fula ord och skratt om varannat. Det kan driva en till total vansinne....Gäller att bita ihop och visa att man inte blir arg utan bara var hur lugn som helst, ja och detta är ju jätte lätt:-) Tur att hon inte är på detta humör varenda dag.
Hon var glad och helt över sprallig när jag hämtade henne på dagis så jag blev väldigt förvånad när vi kom hem och trotset började spruta ur öronen.
 Lite lek på lekplatsen på dagis innan vi kom därifrån.

Efter kvällsmaten bestämde vi oss för att gå ut för tjejen skulle komma på lite andra och bättre tankar.
På med cykelhjälmen och i väg på sin lilla cykel, det blev en bra paus från allt de tråkiga..

Nu när hon skulle gå och lägga sig så säger hon: Mamma förlåt, jag ska vara snäll i morgon! Men lilla älskade barn du är bara så go.

Vädret har varit riktigt bra i dag och jag hoppas verkligen att det håller i sig nu till midsommar.
Måste ta och plocka lite blommor som Saga ska ha med sig till dagis på torsdag och klä midsommarstången med.
Ska även fixas en liten krans till Sessans huvud.

Orkar inte skriva mer i dag, får ta igen det i morgon

Ha en bra kväll

Måndag igen

Måndag igen & jädrans vad segt det var i morse när klockan ringde, fattade inte riktigt att det var klockan som ringde. Tog lite tid innan jag förstod att det var mig den tjatade på hela tiden...Desutom var det hur grått som helst på himmlen och det gjorde det inte bättre, men det klarnade faktiskt upp under förmiddagen med en blå och fin himmel. Synd att det har blåst full storm bara.
Saga vaknade pigg och glad och åkte till dagis med glädje i kroppen, härligt att se:-)

Just nu är det hur mycket som helst på jobbet. Jag gillar att ha mycket att göra, fixar inte att bara sitta och titta. Ju mer jag har att göra desto bättre är det, gärna lite på hög som ligger och väntar också för då trivs jag som fisken i vattnet!

I dag har Halmstad varit fullt av Finländare och Engelsmen. Just nu spelas U21-EM här. Halmstad är ju inte jätte stort så det märks direkt när det händer något i stan och roligt är det självklart. Känns som om sommaren kommer i gång lite tidigare i och med detta.

Både jag och Saga var helt slutkörda när vi kom hem i eftermiddag. Vi la oss i soffan och tittade på de 12 dansande Prinsessorna, vi brukar alltid gå ut och leka när vi kommer hem men vi orkade bara inte i dag. (Tur att de hade varit ute mycket på dagis)
Även Robban var trött när han kom hem, Saga tog tillfället i akt och gosade lite med pappa.
Det är något magiskt tröttande med måndagar. Både jag och R är alltid lika trötta när måndags kvällen kommer.

Skönt att det är en kort vecka nu. Saga ska ha midsommarfirande på dagis på torsdag mellan 10.00 - 11.30 så jag har tagit ledigt hela denna dagen så då får hon också hålla helg efter dansandet.

Nu är det kvällen och soffan som gäller för mig & R och Saga sover gott.





Kalas

I dag blev det minsann ingen sovmorgon, Saga vaknade redan 05.50 och då kan jag tala om att mina ögon inte var riktigt med på att öppna sig, herre jösses vad trött jag var. Hon höll sig lugn i sängen en liten stund med barnprogram på tv som tur var..Robban gav sig i väg vid 07.30 för en golfrunda med sin lilla liga & då var det lika bra att jag också gick upp.
Det positiva med att de små vaknar tidigt är ju att man kommer upp & får en hel del gjort på förmiddagen.

Tror det eller ej men det har inte kommit en droppe regn på hela dagen, detta är verkligen sant!!
Solen har varit framme hela dagen och det har typ blåst storm och gör fortfarande men det ska vi inte klaga på för det är uppehåll ute i allefall.

Jag & Saga skyndade oss ut på förmiddagen för att få känna på solens strålar....
Saga rastade mig ganska rejält då det går undan när hon cyklar, gäller att springa med då det går lite för fort i nedförsbackarna.
Vi passade även på att vara lite på baksidan av huset, då vinden kom från rätt håll var det riktigt varm & skönt där.
Krattade ihop en massa torkat gräs/ogräs som är nedklippt för någon vecka sedan, det var riktigt tungt så det känn i rygg och armar nu.
Saga tyckte hon hittade fina blommor
I eftermiddag har vi varit på kalas då kusinen Noah har fyllt 2år och som vanligt är det fullt ös på barnen när de träffas.
Som tur var kunde de vara ute i trägården och leka i det fina vädret.
Thea & Saga i full fart på gungorna.Noah med sin nya motorcykel, var lite trögt att köra på gräset...Thea och Noah är syskon och innan vi flyttade till vårat nya hus bodde vi grannar. Både positivt och negativt att ha släktingarna tätt in på.
I present köpte vi en verktygslåda full med verktyg och denna var väldigt uppskattad ,däremot det mjuka paketet med en skjorta i var inte lika rolig..
Vi tackar familjen Toncic/Eriksson för god mat och tårta, fast tårtan var barnens farmor Olga som gjort. Hon är fantastisk duktig på att baka tårtor, rena konstverken!

Nu är det kvällen här i vår familj. Saga har somnat, Adam har precis duschat efter fotbollsträning och R gör en god soppa på purjulök och potatis.
I morgon är det en ny arbetsvecka igen...

Ha en bra kväll

Lördag

Då var det lördag och vi har en hel helg framför oss, helt underbart!
Saga var en duktig tjej som tog sovmorgon till 07.45 och det kändes som om det verkligen behövdes. Tråkigt nog regnade det fortfarande när vi vaknade men tror det eller ej så skiner faktiskt solen nu!
Så här ser det ut på ena sidan av huset just nuBlött & en halv färdig trätrall..

Förmiddagen gick åt till att köpa födelsedagspresent, kolla på räcke till uteplatsen och handla mat. Det tog sin lilla tid då det var mycket folk i omlopp.
Fundersam tjej i bilen..   Busig & kissinödig tjej på Krauta..

I eftermiddag har vi varit ute och lekt, besökt lekplatsen bland annat. Då solen som sagt var kom fram blev det riktigt varmt och skönt ute fast lite blött på sina ställen.
 Lyckades att hitta en liten vatten pöl..   Lekplatsen är bara toppen, framför allt när överskotts energin bubblar ut genom öronen!
Som ni nog har förstått så har den lilla vita mössan blivit en favorit hos sessan. Ska vara på så fort vi sätter fötterna utanför dörren.

Kvällen kommer att bli mycket lugn. R håller på med maten just nu, blir sent i kväll då Adam har haft fotbollsmatch. Saga har somnat hos mig i soffan då jag bloggar & tittar på Sommarkrysset, saknar nog faktiskt Gry på scenen..men det blir nog bra ändå.
I morgon har vi inga större planer förutom att vi ska på födelsedags kalas till barnens kusin Noah som fyllt 2år.

Ha en bra lördag & krama på alla nära & kära en extra gång...

Tåg

I dag är det fredag igen, vart tog denna vecka vägen?? En vecka kvar till midsommar...fast det känns som om det vore oktober månad med tanke på vilket skit väder det är.
Tycker verkligen synd om alla som tar strudenten i dag. Det är ju faktiskt deras dag, finklädda med vita klänningar & dyligt och så öser regnet bara ner... Visst de är säkert jätte glada ändå men det hade säkert varit mycket roligare med solsken!
Så är det färdig tjatat om vädret...

Saga vaknade tidigt i morse, pigg & förväntansfull över dagen. Saga & mormor har varit ute på en lite tripp i dag.

Allt gick väll inte som planerat men det löste sig bra ändå.
Planerat var att ta tåget för att hälsa på min mormor & Sagas gammelmormor i Falkenberg, men problemet var bara att min mormor ringde tidigt i morse & sa att hon hade blivit inlaggd på sjukhuset här i Halmstad....Skit ocskå, hur skulle nu Saga ta detta på ett bra sätt?
Men snäll som Sagas mormor är min mamma alltså, tyckte att de kunde åka med tåget till Falkenberg ändå och gå på 
stan, äta lite lunch för att sedan ta tåget hem igen.

De tog tåget 09.00 från Halmstad och var tillbaka 14.00 igen, snacka om att ha en mysig dag tillsamans och Saga var mer än nöjd när jag hämtade henne:-)
Mysigt, roligt & mycket spännande att åka tåg..
Saga tackar mormor för en underbar dag!!


 Vattenpöl i sikte!!!  Överdaragsbyxorna var redan blöta då Saga hade besökt alla vattenpölar när de kom hem från Falkenberg. Trodde att vi skulle klara oss ut till bilen utan att besöka vattnet, men icke så nicke. Vattenpölar har en magisk dragningskrafft.....

De lilla vita mössan Saga har på sig köpte jag bl.a på rean hos Polarn i går. Köpte även en likadan skaljacka som hon har på sig fast röd.

Nu ska jag ta & röja lite här hemma innan det är dags för mat & läggning..

Ha en mysig fredag kväll alla mina vänner!
 


Mamma Mu & Kråkan

Skit också, rent ut sagt!! Det är ju höst ute igen känns det som, kallt & regnigt och det ska verkligen inte bli bättre heller...
Tur man har sin lilla dotter som är som ett solsken!!

Dagen har gått i raket fart...Har haft hur mycket som helst att göra på jobbet & det tycker jag är roligt. Älskar verkligen när jag har mycket att göra på jobbet, finns inget värre när det inte händer något alls.

Saga vaknade pigg & glad i morse. Hon bestämde sig för att hon skulle ha med sig filmen Mamma Mu & kråkan till dagis i dag & varför inte tänkte jag. Sådant skit väder som det är kommer de ändå inte att vara ute hela dagen.
Filmtimmen hade varit mycket lyckad och barnen var nöjda & glada.
  Saga på dagis.
Har kommit på mig själv att jag är väldigt dålig på att ta bilder när hon är på dagis, får bli lite skärpning på detta de sista veckorna innan semestern.

Efter jobbet lämnade jag av Saga en stund hos mormor & morfar då det kliade lite i min shoppingtarm....Rean på Polarn kunde jag ju bara inte missa! Kände inte för att ha med mig en liten trött & gnällig tjej till stan & tjejen höll med i minsta detalj om att det var bättre hos mormor.
Det var väll inte jätte mycket direkt som var med på rean men jag hittade en del ändå. Får ta lite bilder i morgon på det som inhandlades.

I morgon är det fredag (skönt) och Saga ska vara ledig från dagis. Saga & mormor ska på liten tripp, men det tar vi i morgon.
Nu i kväll har här varit en kille & tittat på trädgården eller rättare sagt det som ska bli trädgård...han ska i vilket fall som helst göra stenläggningen. Nu kommer de veckan efter midsommar & börja lägga stenen, ska bli så skönt när det är klart!

Nu är det lite tv som gäller innan det är dags att krypa till sängs!


Ha det gott alla vänner.

Fest

Regn, regn och åter regn. Det är ungefär vad dagen har erbjudit för väder i dag, så fruktansvärt tråkigt!
Jag får verkligen sparka mig själv upp ur i sängen på morgonen när jag hör att regnet smattrar emot fönstret.

Saga däremot hade inga problem att gå upp i morse. Nu händer det mycket på dagis. I dag skulle det vara fest för barnen som är födda -05 eftersom de byter avd efter sommaren. Saga är född -05 så det var ju fest för henne bland annat. Barnen har fått vara med och bestämma vad de skulle ha till lunch & det blev hamburgare med pommes, mums fillibabba enligt min lilla Sessa.
BILDSPEL: Festliga dukningarUndra om det blev så här fint dukat också, skulle vara något med 18 st små livliga juveler.......Detta blev Sagas festkläder i dag. Hon envisades med att hon skulle ha en av sina sommarklänningar först, men jag tyckte inte det var så lämpligt när regnet bara öste ner ute.
Det hade varit mycket god saker i dag, så sockret nästan sprutade ut ur öronen:-) De hade även firat Kristoffer som fyllt 3 år precis och han bjöd på glass med chokladsås....ännu mer gott.
Barnen var mycket nöjda och det är det viktigaste. Saga var rejält trött när vi for hem från dagis, har varit full fart hela dagen på fest prissarna.... 

I eftermiddag har jag röjt på Sagas rum, prylar över allt & hon älskar verkligen att spara på allt. Jag tror att hon har minst 40st lypsyl utav olika slag. Jag han inte att bli helt klar så fortsättning följer....

R var iväg med Adam på fotbolsmatch i kväll,  så kvällsrutinerna blev mycket senare i kväll än vanligt.
I morgon är det skolavslutning för Sandra & Adam, kan ju hoppas på bättre väder för deras skull!!

Nu hojtar den lilla så dags att springa.....



Utflykt

Åh vad Saga var stissig i morse innan vi kom iväg till dagis! Hennes första utflykt och det märktes verkligen. Hon var otroligt förväntansfull inför dagen.
De tog bussen från dagis 09.30 och i väg till någon stor lekplats utanför stan. Där tillbringade de sina timmar med lek, bus och fika/mat. De var tillbaka på dagis vid 14.00 tiden. Vädret hade de verkligen på sin sida. Solen har varit framme större delen av dagen och det har varit hyffsat skönt ute.
Saga redo för att åka till dagis med ryggsäckan packad av godsaker.
När jag kom till dagis och hämtade henne var hon helt slut, hade nästan somnat vid bordet när de åt mellanmål.
Dagen hade varit mycket lyckad och alla var nöjda & glada.
Känns konstigt att min lilla tjej har blivit så stor att hon börjar åka på utfkykter, tiden går verkligen ruskigt fort!

Eftermiddagen har vi tillbringat här hemma med tvätt, disk och de vardagliga sysslorna. Saga passade på att vara ute på altanen och körde sin gamla bil som hon inte har använt på jag vet inte hur länge, men just i dag skulle den fram igen..
   Det var nog tur att hon var där ute för hade hon satt sig inne hade hon somnat direkt:-)
När R kom hem tog jag & Saga en liten tur i vår nya bil, var bara tvungen att provköra den....

Nu kan jag tala om att regnet bara öser ner & det ska det tydligen göra de kommande dagarna också, skit kul..

Är faktiskt trött i kväll & ska snart ta & krypa ner i sängen.


God Natt


Måndag igen

Då var det måndag igen! Veckorna bara rusar förbi, nästa vecka är det midsommar. Hjälp rent ut sagt, hinner inte riktigt med längre.
Vi har haft riktigt hyffsat väder i dag, inte jätte varmt men solen har dock varit framme hela dagen. Men nu ska det tydligen bli riktigt skit väder dagarna som kommer. Vi får väll hoppas att det blir något bättre & framför allt lite varmare till midsommar!

Saga sov betydligt bättre i natt, som tur är & hon var riktigt pigg i morse. Skönt att börja veckan med att vara pigg på morgonen, däremot var jag inte lika pigg...
Saga redo för att åka till dagis.
Tyvärr har vi fall av magsjuka på dagis fotfarande, trodde att det skulle vara bättre nu efter helgen....Bara hoppas att Saga slipper det denna omgången.
I morgon ska alla barn på Sagas avd som är födda -05 på en liten hemlig utflykt. Har precis gjort matsäck till henne som hon ska ha med sig. Hoppas bara att vädret håller sig något så där!!!
Den nya ryggsäcken som ska med på utflykten i morgon.

Efter dagis i dag gick vi ut på lekplatsen. Tjejen får då aldrig nog utav lekplatsen...De har i princip varit ute hela dagen på dagis men ändå ska vi direkt till lekplatsen när vi kommer hem:-)
    Fullt ös som vanligt på busfröt. Vi hade inget speciellt inbokat i dag så jag tyckte Saga kunde få all tid i eftermiddag, slippa alla "måsten" hela tiden. Det är oftast alltid något som måste göras varje eftermiddag....

Det ändå som stod på schemat var att köra R till tågstationen vid 18.00 tiden då han skulle till Varberg & hämta vår nya bil.
Under tiden jag var & lämnade R var Saga med mormor, skulle inte följa med som vanligt så henne plockade jag upp på vägen hem.
Redo för hemfärd.
Nu är min lilla Sessa ny badad & ren, har även somnat gott för natten.
Nu hör jag att R är på ingång så nu ska jag ut & ta mig en titt.

Ha en bra kväll

Tummelisa

Åh vad seg jag var i morse. Saga vaknade 02.15 & kunde inte somna om. Vi gick då in & la oss i hennes säng för att R åtminstone skulle få sova ordentligt.
När vi lagt oss i hennes säng frågade jag henne om jag skulle sätta igång en film. Då svara hon lite försynt: Nej tack mamma, jag klarar mig utan. Ok då tänkte jag. Efter 5 min puttar hon på och säger: Mamma varför sätter du inte på någon film?? Ja Ja vad ska man säga....Upp igen och på med Tummelisa filmen. Tror hon tittade på den två gånger innan hon somnade igen. Stackars liten, jobbigt när man inte kan sova..

I dag har vi varit ute på jakt igen efter krukor till baksidan av huset. Bilen styrde oss till Falkenberg och där lyckades vi änteligen hitta krukor som vi båda tyckte om. Nu är det bara blommorna som saknas så det ska jag & Saga försöka fixa en eftermiddag nu i veckan som kommer. Lägger ut lite bilder på dem när blommorna är på plats.
Saga i bilen på väg hem från Falkenberg, hungrig var hon också...Tur det finns kex:-)

I eftermiddags har jag & min älskade R varit ute och spelat en golfrunda. Min första för denna säsong! Var verkligen helt underbart att bara få komma ut och röra på sig.   
                                                                                   
Saga fick välja själv om hon ville följa med, men det ville hon nartuligtvis inte för hon skulle självklart vara hos mormor & morfar:-)

Nu är det lite ihop plockning för morgondagen som gäller & sedan sängen.

Ha en fortsatt trevlig söndag

Heja Sverige!

Heja Sverige!! Nu är det fotboll för hela slanten som gäller. Just nu ser det inget vidare ut för Sverige om man säger så...Få hoppas att de lyckas att vända på spelet.

Dagen i sig har varit mycket lugn & skön. Saga tog lite sovmorgon, sov till 07.30 och det får man vara nöjd med när det gäller min lilla sessa.
När vi kom upp ur sängen såg vädret mycket lovande ut men det höll inte speciellt länge. Har  varit lite små kallt, men inget regn direkt. Skulle inte vara fel med lite högre temperatur på dagarna.

R och hans bror drog till Göteborg i förmiddags för att titta STCC, var tydligen stadslopp vid hamnen.
Jag & Saga passade på att åka till mormor & morfar för att äta lite frukost. Efter frukost bar det av ut på lekplatsen med morfar. Jag passade på att sitta lite i trädgården.

Saga gillar mormor & morfars blommor väldigt mycket. Frågar man henne vad blommorna heter så heter alla blommor krokus...Lätt & smidigt om det ändå hade varit så:-)

På väg hem igen. I sin lilla ryggsäck har hon knölat ner sin docka.....

Saga ville så hemskt gärna att mormor & morfar skulle komma hem till henne under eftermiddagen för att visa när hon är ute & cyklar på sin lilla cykel.
Klart att de inte kunde motstå detta.....Även min bror Stefan & hans sambo Mirella kom en liten stund också. Ingen var gladare än Saga då hennes morbror är favorit när det gäller bus:-)
Lite fika är aldrig fel...
När cykelturen var avklarad var det dags att gå in och fotsätta med städandet som jag började med i går. Även tvättmaskinen har fått gå på högvarv. Nu är här rent & fint, är så skönt när det väl är färdigt men vägen dit känns lång i bland...

Ha en fortsatt trevlig lördags kväll!

Fredag kväll

Då var det fredag kväll. Helt underbart skönt. Vädret har inte varit någon höjdare i dag men jag hoppas verkligen att det blir bättre över helgen så man kan vara ute lite.
Saga har haft en bra dag på dagis, de har endast varit sex barn utav 18 på hennes avd och fyra personal. Några är hemma i magsjuka, några lediga och de barnen som är på dagis 15 timmar i veckan vände i dörren i går & önskade trevlig helg pga magsjukan.

Saga på väg hem från dagis.

Tiden på jobbet har bara sprungit i väg i dag, är väll så när man har mycket att göra & får sitta vid utan att bli störd med en massa annat skit .      
    
Saknar min närmsta kollega Inca som inte har varit på plats idag!  Nu är det helg & lägger jobbet bakom oss i några dagar:-)

Har varit duktig i eftermiddag med att städa av lite. Började i ett hörn.....sedan kom R hem och vi for in till stan för att äta lite. Får fortsätta med städningen i morgon.

Lilla Helfwetets logotype: startsida  På Lilla Helfwetet var vi och åt, mycket bra mat kan jag säga. Vi försöker att gå dit och äta de fredagar vi inte har något annat planerat. Är faktiskt en ganska mysig och behaglig avslutning på arbetsveckan. Saga tycker det är lika roligt varenda gång vi ska dit för då får man säga helfwetet....
Hon brukar vara snabb att berätta för sina fröknar på dagis att hon ska gå till helfwetet:-) De tycker det är lika roligt varje gång.

Nu har jag landat i soffan med ett glas vin & Sessan har somnat brevid.

Ha en mysig fredag kväll.

Biltvätt

Solen lyser fortfarande men vinden har varit kall i eftermiddag, men det får väll vara ok så länge det inte regnar. Däremot morgondagen ska tydligen bjuda på riktigt dåligt väder.

När jag kom till dagis i eftermiddag satt det en fet lapp om att det härjar magsjuka på dagis.
Helt sjukt att personalen ska behöva sätt upp lappar om att vi föräldrar ska vara noga med att inte lämna barnen på dagis om de är lösa i magen & om de har syskon som är dåliga....Sunt förnuft tycker jag!
På dagis finns det ett par tvillingar och den ena var hemma i dag för det rann ur lilla rumpan på honom men syster kom till dagis. Syster hann vara på dagis en timma sedan spydde hon ner sig & några andra.....Jätte kul!! Hmm låter som det behövs lapp på dörren ändå..

Jag och Saga har varit i stan i dag igen. Vi hade en tid för tvätt & städning utav bilen nere i torgaraget. Kan säga att denna tvätt behövdes verkligen då fåglarna har haft just min bil som sitt mål...
Vi fick fördriva en timme på stan och det är inte speciellt svårt.

Klänning NovaStar                  Klänning Lindex
Klänning Cubus.
Då tjejen behövde lite nya sommarklänningar fick det bli det i dag. Färgerna har hon valt själv:-)

 Vi stannade till en stund på torget för en vilopaus och jag kände att vi var rätt färdiga med vårat shoppande.


 Uttråkad liten tjej som väntar vid biltvätten på att bilen ska bli klar.

Nu sover min lilla älskade tjej & jag hoppas verkligen att hon får sova gott hela natten och slipper hemska magsjukan.
I morgon är det fredag & sista dagen för oss att jobba denna veckan, härligt!


Ha en fortsatt bra kväll

Sol

Saga var dygans så trött i morse, tog tid att få upp henne ur sängen:-) Skulle bara vilja låte henne få sova vidare...
Men så lyxigt är det inte utan upp & hoppa, jobb & dagis väntar!

Roliga besked får man också när man kommer till dagis...Två barn som är magsjuka, igen!! Vill bara inte att Saga ska få det igen, hon hade det ju över Kristi himmelsfärds helgen. Håller alla två tummarna att min lilla tjej klarar sig denna omgång!

Vädret är soligt & fint. Blev ganska förvånad när jag steg upp i morse och solen styrde alla sina strålar rakt in i huset, skulle det inte bli dåligt väder??
Men jag klagar inte, vill mer än gärna ha sol!
Blå & fin himmel:-)

Ha en fortsatt bra dag.

Rea

Då var det lill lördag igen, man har alltså jobbat mer än halva veckan. Känns mycket bra tycker jag. Har haft bra flyt på jobbet i dag, har mycket att göra men de har flutit på bra.

Saga var allt lite små enveten i morse, skulle absolut ha klänning på sig. Spelar ingen roll att termometern inte visar några direkta sommargrader, klänning ska det va!
Till slut lyckades vi att mötas på halva vägen....Tunika och långa tajts lyckades jag med att få på henne:-)

Mycket rosa blev det....     Invigt min rosa sjal i dag som jag fick av Saga på morsdag!


Efter dagis & jobb gjorde vi ett besök i stan. Sisters hade börjat med lite rea, shoppade en lite längre kofta och en vit topp till mig och det var halva priset på båda plaggen. Gillar rea:-)

Saga fick sitt första Peak Performance plagg i dag. En rosa luvjacka, helt juvligt fin! Då jag själv älskar peak kläder är det inte svårt att köpa till lill tjejen också, fast det få bli ett fåtal plagg till henne....
Ser väldigt stor ut på bilden...Få ta ett bättre kort när hon har den på sig i stället.

Har varit lite duktig nu i kväll. Tvättat och även hunnit och städa av lite grann, känner mig betydligt piggare i kväll för i går kväll var jag allt annat än pigg.
Saga var däremot väldigt trött i kväll, somnade på ett par minuter.

Solen skiner här så jag ska ta på mig och gå ut på en promenad, måste komma i gång och motionera lite mer.
Sedan är det Greys som gäller!

Ha en underbar kväll

Paff

Dagen har faktiskt bjudit på fint väder i dag med. Har nästan gått och väntat på det tråkiga vädret som de verkligen har tjatat om på varenda nyhets sändning. Är mycket tacksam för att slippa det tråkiga regniga och desutom blåser det i princip alltid här på västkusten när det blir skit väder.


Jobbet ska jag överhuvudtaget inte tjata om i dag, det är som det är bara....Får försöka fokusera på det bra och göra det jag ska.


Saga är inne i en mycket bra period med dagis just nu. Allting fungerar perfekt:-) Smidig att lämna på morgonen, inget tjafs när jag hämtar henne utan med andra ord väldigt harmonisk.

Ett tag skulle hon inte följa med hem....Känns ju lite pinsamt.

På tal om det här med dagis har jag fortfarande inte fått reda på vilket dagis hon hamnar på efter sommaren. Kommunen är då inte snabba när det gäller att placera ut barnen, och då har jag ändå ringt och tjatat ett antal gånger.

Får jag inte något av de dagisen jag önskar kommer hon att få gå kvar på det nuvarande.

Anledningen till att vi byter dagis är för att vi har flyttat. Får ge kommunen ett par dagar till sedan ringer jag och är lite tjatig igen, något jag kan vara väldigt bra på:-)

Eftermiddagen har varit väldigt lugn då mina krafter var totalt bortblåsta efter jobbet. Har inte orkat och göra något.
Saga tjatade sig till att vi skulle åka till mormor & morfar i dag igen efter dagis. De bor två minuter från dagis så det är inte direkt någon omväg precis. Min mamma jobbar på en golfklubb och jobbar därför väldigt mycket denna perioden på året så det gäller att passa på och träffa henne när hon väl är hemma. De fick bli ett snabbt besök i dag, även om jag hellre hade åkt hem för att lägga mig på soffan.....Men vad gör man inte för sin lilla älskade tjej, och mormor jublar över allt annat när hon får träffa Sessan.

Provning utav morfars glasögon, snyggt! Det skulle även lekas med lite lera.

Så här får man tydligen göra när man är hos mormor & morfar.....

Till något helt annat...
I lördags natt när jag & R skulle gå och lägga oss fick han ett mms på sin telefon. Först blev jag lite rädd för Sandra sov hos en kompis och första tanken var att det var hon, men inte.
På bilden var det två par skor, ett par svarta herr skor och ett par jätte fina vita dam skor och runt om låg det lite rosen blad.
Då är det ett par kompisar till oss som har gått & gift sig utan att säga något!! Desutom hade åkt till Gotland, för brudens föräldrar bor där. Det var enbart deras föräldrar som hade närvarat vid bröllopet. Snacka om att jag blev paff!
Vi önskar Lasse & Emma All Lycka & ett Stort Grattis till dem!

Nu har mina lilla tjej somnat i soffan här hos oss.

Nu är det tv som gäller för min del.

Ha en bra kväll alla mina vänner!


Besviken..

En dag avverkad på jobbet denna veckan, bara 4 dagar till...Det har inte varit något roligt på jobbet i dag. I bland blir man bara så besviken, irriterad och arg på en del människor....okej nog om detta. Ny dag och nya tag i morgon, med andra ord färdig gnällt.
Längtar verkligen efter semestern:-) Går fort nu, inte många veckor kvar till midsommar!

Saga har haft en bra dag på dagis. De hade varit ute mycket  i det fina vädret i dag.
När jag hämtat Saga i dag for vi hem till mormor & morfar, skulle hämta hem en maskin som Robban behövde låna till trädgården där hemma. Men det var inte "bara" att hämta maskinen, Saga ville narturligtvis göra ett besök på lekplatsen och varför inte...
                                
Efter lek var vi nartuligtvis ta en liten fika också och då skulle Sessan givetvis leka med lite vatten i trägården hos mormor & morfar i den härlig värmen.


Denna vecka är de stora barnen hos sin mamma så nu är det lite lugnare här hemma, har man enbart Saga att koncentrera sig på.
Tjejen hade mycket svårt att komma till ro i kväll så det tog lite längre tid än vanligt att somna, men nu sussar hon gott i sin säng.

Jag ska också ta & krypa ner i min goa säng nu.


Sov gott!


RSS 2.0