Stranden

Åh vilken underbar sommardag det har varit och är fortfarande! Vill inte att denna dag ska ta slut....för i morgon är det måndag och plikten kallar.

Jag & min underbar lilla SagaFia har varit nere på stranden i stort sett hela dagen. Trodde att de två stora barnen också skulle följa med men icke så nicke. Sandra skulle vara duktig och plugga och Adam for i väg till en kompis. R stack till golfbanan för att fajtas lite med klubborna.
Men vi har klarat oss utmärkt själva på stranden. Saga har varit en riktig klippa hela dagen, lekt i sanden mest hela tiden och självklart varit ner i vattnet och busat en del så jag har fått ligga och sola i lugn & ro. Vilken Morsdag!!!!

     

Robban & Adam är i väg och tittar på HBK nu och Sandra tog sin moped & körde iväg en liten runda, var rastlös.
Saga & jag har precis varit nere på Maxi och köpt en liten blomma till min mamma. Mamma och pappa har precis varit ute i det gröna och firat min mormor på morsdag & är på väg till oss nu, himla bra för då slipper jag ge mig ut igen....Lite lat just nu känner jag.
Körde inom Max och köpte lite mat till Saga (lite lat igen) eftersom vi kommer att äta lite senare i kväll då det är fotboll.

 Gott med chiken nuggets.....


Ha en fortsatt bra kväll alla vänner




Mors Dag

Då var det Mors Dag i dag då. Vi får väll försöka att njuta lite extra mycket i dag då:-)

Saga var hur gullig som helst på morgonen när vi vaknade. Hon for upp ur våran säng och inn på sitt rum, tillbaka kom hon med ett litet paket till mig! En jättefin rosa sjal, tack min älskade lilla Sessa! Vi får nog säga tack till mormor också eftersom det var hon & Saga som var på stan i går.

Nu ska jag ta & fixa till lite fika och sedan ska jag & Saga bege oss ner till stranden och njuta av det underbara vädret!


Ha en underbar dag alla mammor och ni övriga också förstås!

Sommar väder

Vilket underbart sommar väder vi har i dag! Detta har jag verkligen längtat efter:-)

Går kvällen var mycket trevlig! Vi var runt ca 300 personer på Halmstad Classic som det nu heter. Vi huserade ute på Tylöhus. God mat & dryck och en fantastisk solnedgång över havet.
Som vanligt på dessa stora tillställningar är det oftast bordsplacering som gäller och det var det i går. Jag fick min kusin Martin till bordet och det var allt lite komiskt...men jätte roligt. R fick sitt i hop med Martins fru Maria som är en gammal barndoms kompis till mig, lite små roligt. De som har gjort bodsplaceringen hade ingen aning om att vi är släkt.

I morse när R & jag vaknade stack vi till Göteborg för att titta på två bilar. Har beslutat att vi behöver en större bil.
Lite små tjatigt att sitta i bilen i detta fina väder men man hinner inte direkt att få gjort detta på vardagarna så det får bli på helgen när man är ledig.
Saga var kvar hemma hos mormor & morfar. Inget kul för henne att behöva följa med och titta på tråkiga bilar.
Har precis varit och hämtat hem henne nu och har för tillfället placerat henne i badkaret då Sessan inte var så där jätte ren efter en hel dag ute.

R är i full fart med köttet på grillen, ska bli så gott då min mage kurrar högt nu.


Ha en fortsatt trevlig helg!

Frustrerad

Änteligen tid att sätt mig ner..... Helt slut i rutan och lite små frustrerad. Det är andra kvällen på raken som Saga inte vill somna när jag vill att hon ska somna. I dag har hon ändå varit på dagis och är verkligen trött, men icke så nicke att hon vill släcka de små ljusblå. I går kväll blev klockan 22.15 och i kväll 21.30 innan hon knoppade in, och detta är lite väl sent för henne när hon ska gå upp 06.45. Detta resulterar i att jag blir stressad och irriterad på allt annat och alla andra runt omkring mig.....
Ok, det var det men nu sover min lilla Sessa i alle fall och jag också snart.

Mitt lilla besök i Ängelholm på ett av våra försäljningskontor var mycket bra. Trevliga personer som kämpar på utan att klaga som många andra gör. Detta är verkligen ett kontor med ett underbart gäng som jag verkligen kommer att sakna när jag slutar och just nu sträcker sig min anställning juni ut. Trodde inte att jag skulle behöva vara i Ängelholm hela dagen utan skulle hunnit upp på kontoret och jobba lite, men nej vi behövde hela dagen på oss för att reda ut lite olika problem i systemet. Däremot morgondagen blir det kontoret hela dagen.

Saga har haft en bra dag på dagis. Eftersom hon har varit hemma ett tag tänkte jag att det kunde kanske bli lite jobbigt att lämna på morgonen men det var inga problem som helst. Väldigt skköööönnt!
I eftermiddags gjorde ett litet besök på Holms GK. Saga älskar att vara i shopen där mormor jobbar, finns hur mycket som helst att göra för att inte tala om alla saker man kan pilla på:-)
Lycklig liten Sessa på Holms GK.

Har lite huvudbry då jag inte kan bestämma mig för vilken klänning jag ska ha på mig i morgon kväll när jag & R ska i väg på en större tillställning....ilandsproblem, men ändå!

Nu ska jag försöka läsa lite andra bloggar


Sov Gott!

Shopping dag

Nu tycker jag att Saga är ok i sin mage igen, hon har to.m fått dricka mjölk i dag. När jag hällde upp mjölken var hon ungefär som ett barn som får lördags godis:-) Hon verkligen älskar mjölk så detta har nog varit det största bekymret dessa dagarna. I morgon blir det dagis för hennes del och för min del blir det jobb igen. Jag ska köra direkt till Ängelholm i morgon bitti, till ett av våra försäljningskontor. Ska bli roligt att träffa säljarna där då det är ett glatt gäng.

Saga har haft en god natt hos mormor & morfar, var jätte nöjd i morse när jag kom dit för att hämta upp S & mormor. I dag for vi till Helsingborg för en liten shoppingrunda.
Saga klar att åka.....

Först gjorde vi ett lite besök på ikea. Ljus, servetter och lite smått & gott fick jag ihop där inne. De höll på att göra om rätt  mycket där så det var lite för rörigt för min smak.
Inne på Väla är det inte svårt att fördriva tiden precis......Hittade lite käder till Saga & köpte en tunika på Vero Moda till mig.
Köpte även en liten väska och en sjal i en stark rosa färg som jag ska ha till en vit klänning. (Ska iväg på lite rolighet på fredag)
Saga har verkligen varit en prinsessa i dag, inget tjat eller gnäll bara glad miner här!!

  Liten fika paus innan hämfärd. Jag behövde kaffe innan vi skulle åka, blir allt lite trött av att shoppa:-)
Vi tackar mormor för trevligt sällskap!


Dags att laga lite kvällsmat.



Ha det bra alla goa vänner:-)


Handel

Känns lite konstigt att vara hemma med ett barn som är hur piggt som helst....men det syns inte utan på att man ha kass mage.
I dag är det mycket bättre, nu börjar det likna mer normalt när hon går på toa. Matlusten är också tillbaka, underbart att se. Hon ska få vara hemma i morgon också sedan är det dags för dagis på torsdag. I morgon är det dags att låta henne börja dricka lite mjölk osv.

Vi stack i väg och handlade lite mat direkt på morgonen i dag, skönt att ha det gjort då det är många som handlar på eftermiddagarna/kvällarna.
                                                    Saga redo för att åka & handla.

Annars är det de vanliga sysslorna som har existerat här i dag, tvätt, disk och lite städning.
Vi har även varit ute en liten sväng men solen har svårt för att bestämma sig om den ska vara framme eller lysa med sin frånvaro:-) Till kvällen skulle det komma regn & åska men det kan allt hålla sig borta tycker jag.



Nu ska jag ta packa lite saker till Saga då hon ska sova hos mormor & morfar i natt. Vi ska inte göra något speciellt hon ville bara sova där.
Då blir det bara de två stora barnen hemma i kväll då.


Dagis stängt

Jag & Saga har varit lediga även i dag, inte alls fel kan jag säga:-) Dagis har varit stängt i dag & det var kanske lika bra det för Saga hade inte fått gå ändå med tanke på hennes lilla jobbiga mage.
Tycker att hon var lite bättre nu i kväll men  hon ska vara hemma i morgon och på onsdag också. Hon ska få bli helt bra och hämta krafter innan hon ska tillbaka till dagis. Hon har varit pigg & glad hela dagen och det känns verkligen skönt.

Vi hade planerat att köra till Helsinborg för att besöka Ikea & Väla men det känndes inte riktigt rätt att dra med Saga dit. Är magen ok på onsdag kör vi nog dit då i stället.
Fick bli ett kortare besök i stan då Saga är i stort behov av lite nya tajts. Klart att det inte bara blev handel utav tajts, som vanligt hittar jag en massa annat roligt också:-)

Saga gjorde ett litet eftermiddagsbesök hos mormor & morfar, får passa på när mormor är ledig. Hon har tjatat hela helgen om att hon vill åka hem till mormor & morfar men vi har hållt oss hemma med lilla maginfektionen. Men nu vet vi att hon inte smittar, ingen av oss andra har blivit sjuka som tur är!
När jag skulle hämta hem henne för kvällen skulle hon inte följa med hem, hade fått för sig att hon skulle sova hos dem. Efter mycker övertalning & lite lirkande kom vi fram till att hon kanske kunde sova där i morgon för mormor är ledig på onsdag.

Saga i full fart med att hjälpa morfar i trädgården.

 Mitt älskade lilla hjärta!

God natt alla kära vänner

Söndag

I dag blev det sovmorgon. Saga sov till 08.30 och det är verkligen sovmorgon:-) Visseligen somnade hon sent i går kväll men det brukar inte spela någon roll utan hon bruka vakna i ortan ändå. Men jag är absolut inte ledsen för detta tvärtom överlycklig!
Förmiddagen blev mycket lugn, gjorde inte mycket.....När den mycket sena frukosten var avklarad åkte jag, Saga & R i väg för att titta på lite krukor till baksidan av huset men vi hittade inget, eller rättare sagt kunde vi kanske inte riktigt bestämma oss för vad vi ville ha.
Det slutade med att vi hamnade på Hedin Bil i stället. Vi är på jakt efter en lite större bil. R han provkörde en Merceders jeep, Saga ville inte följa med på provturen så hon & jag stannade kvar och tittade på lite andra bilar under tiden.

 Saga tyckte att vi skulle provköra denna snygga bil i stället....Hon tyckte den andra bilen var stor & klumpig! Hon har bra smak:-)

Tyvärr är min tjej fortfarande inte riktigt bra. Hon är fortfarande mycket lös i magen. Hon är pigg och glad men det är jobbigt när det bara rinner ur rumpan.
Har pratat med personal på barn avdelningen på sjukhuset i dag och detta är troligtvis en bakterie hon har fått i tarmen och inte någon vanlig magsjuka. Så nu är det hårda förhållningsregler på vad hon får äta & dricka. Jag gör allt bara min lilla tjej slipper å ha det så här!

Eftermiddagen bjöd på bus med Sagas moster & morbror. De kom hit på en fika & vi kunde avnjuta denna ute i solen på vår nya trätrall, jätte mysigt! Efter en liten stund kom även mormor & morfar förbi då det hade blivit ändrade planer för deras besök utav en granne på sjukhuset.

Nu sussar Sessan gott & det är dags för mig & R att dra oss till sängen i stället för att sitta här i soffan och halv sova.


God Natt alla kära vänner

23/5

Varför regnar det varenda förmiddag och fint väder på kvällarna? Förstår inte riktigt detta.... Men visst jag ska inte klaga, bättre att det är lite fint väder någon gång under dagen än att det ska regna hela dagen....färdig gnällt!

Saga blev helt överlycklig när mormor & morfar kom förbi på ett besök på förmiddagen. Hon hann nog och fråga mint 50 gånger när mormor & morfar skulle komma på typ 30 min....Saga hade beställt vattenmelon så det fixade mor & far till henne. Jag blir jätte glad när hon säger att hon vill ha något att äta då aptiten inte är på topp, och det kan man väll ha förståelse för.

 Gos med mormor & morfar i soffan.  Saga fick den lilla hoppande hunden julen -07, då var hon 2år. Hon tyckte denna var jätte rolig i leksaksaffären men när den kom hem var hon totalt livrädd för den. Det är först nu som hon kan tänka sig att leka med den:-)

Saga lyckades att somna i soffan 14.30 och jag hade inte samvete att väcka henne då hon fortfarande är lite matt efter magsjukan eller vad det nu var. Hon sov fram till 16.00 och då hade jag försökt och väcka henne ett tag.....
När jag lyckats få liv i tjejen igen gick vi ut i den friska luften och solen hade också änteligen lyckats att hitta hit.
Vi tog cyklarna och körde en runda.
Stannade till på en lekplats så tjejen fick röra på sig lite. Min älskling:-)
Saga envisas med att ha gummistövlar även om det är fint väder ute.....
På vägen hem cyklade vi inom min underbara vän Anette med familj för att titta på deras nya kök. De håller på och renovera hela sitt hus, kommer verkligen att bli super fint!
Saga & Noel fann varandra direkt och hann å leka med varandra en bra stund då vi blev sittandes längre än vad vi hade tänkt oss, inget ovanligt visserligen...

Då Saga sov lite sent på eftermiddagen så blev även kvällen sen för min lilla Sessa, har precis somnat i soffan hos mig & R.


Ha en bra kväll

Piggare igen..

Åh min lilla tjej vaknade pigg i dag!!! Jag jublar högt på morgonen i dag när jag verkligen inser att Saga mår bättre i dag:-)

Gårdagen var ingen rolig historia. Tjejen låg i soffan hela dagen och sov, var bara vaken kortare stunder och då drack hon åtminstone lite vatten, tack & lov. 
                                                                   
                                                                      
Vi skulle ha bekanta på middag på kvällen & det tänkte vi nartuligtvis ställa in efterson Saga var dålig i magen, inte så roligt att komma till folk när det finns någon typ av magsjuka i huset....Men det skrämde inte Patrik & Nettan utan de kom ändå.
Grillen gick för fullt mellan skurana & åsk knallarna, men till slut så blev det mat. Saga orkade var med en liten stund sedan somnade hon för natten & har sovit jätte gott hela natten.
Tackar Patrik & Nettan för de fina blommorna och för en jätte trevlig kväll!



R är ute och spelar en golf runda, kan inte vara roligt i dag när regnet verkligen öser ner och himlen är verkligen svart.

Jag & Saga sitter och väntar på att mormor & morfar ska komma förbi en lite runda. Sedan blir det att ta på regn kläderna och ut i friska luften en liten stund.Lilla smink väskan åter framme igen...



Ha en bra dag alla kära vänner

Bajigt...

Jag gillar verkligen veckor där man bara jobbar tre dagar, för gud så underbart fantastiskt härligt det har varit att få vara ledig i dag.
Saga vaknade redan 06.30 och var bajig. Lill tjejen är lite kass i magen stackarn.
Dagis ringde precis efter middagen igår, de tyckte Saga var hängig. Eftersom det var mormor som skulle hämta henne i går och hon ändå var ledigt så stack hon i väg och hämtade henne när de ringde. När de kom hem till mormor bajade hon riktigt rejält och sen var hon pigg igen, helt skumt.
Och i dag då har hon varit på toa typ 3 gånger, inget kräkande eller liknande har även ätit på som vanligt. Hon har varit jätte pigg hela dagen. Hoppas att lilla magen mår bättre i morgon.

Vi har tillbringat större delen av dagen ute i trädgården i dag. Eftersom Sagas mage krånglat lite tyckte jag det var bäst att hålla sig på hemmaplan.
Vädret har varit riktigt skönt, inget regn på hela dagen:-)
Tummen upp för det soliga vädret:-)

I dag är det premiär för ute sittandet på en av våra nya trätrallar, kan knappt beskriva hur helt underbart skönt det är!
Har verkligen längtat...Det är den stora som har blivit klar, den lilla kommer snickaren och gör om två veckor.

            Inte alls varmt med gummistövlar......

I kväll har vi grillat, jätte mumsigt. Nu har lill stumpan somnat i soffan och jag & R sitter och njuter av ett glas rött, kan kvällen bli bättre:-)


Ha en mysig kväll!

Onsdag 20/5

Gårdagen blev inget bloggande alls, var hemma alldeles för sent i går kväll.
Jag var ute & åt en god middag på Gastons mitt i Centrala Halmstad med 4st gamla jobbarkompisar från mitt förra jobb Telium. Vi försöker att träffas med jämna mellanrum utan barn och män. Det är lika roligt varenda gång och alla har lika mycket att berätta och skvallra om:-)
Det roliga är att allihop fick varsit barn -05. Anna i feburari, Maria i oktober, jag & Nina i december så våran chef var lite bekymrad detta året....men allt löste sig som vanligt.

I dag är sista arbetsdagen på denna veckan. Företaget stänger på fredag och bjuder alla sina anställda på en ledig dag.
Väldigt lagom att jobba 3 dar i veckan tycker jag!! Jag är även ledig på måndagen den 25/5 också då dagis har stäng så det blir hela 5 dagar ledigt, helt underbart. Får vi hoppas att det bjuds på lite fint väder också bara.

Kan inte påstå att det är speciellt roligt väder i dag, inte ännu i alle fall. Kom en skur för en lite stund sedan men det är ändå hyffsat varmt ute, känns som om solen vill titta fram lite grann.

Saga var pigg och glad i morse, inga problem att lämna henne på dagis.
Hon har en liten sminkväska med body glitter, läppglans och lite annat smått & gott. I dag skulle det vara lite glitter på armarna....verkligen tur att hon inte får för sig att öppna den där väskan varje morgon.

Saga redo för avfärd till dagis, Nalle Puh skulle tvunget följa med i dag.
Mormor ska hämta Saga på dagis kl 13.00, så det blir lite kortare dag.


Ha en bra dag alla  mina vänner!

Åska

Nu är veckans jobbigaste arbetsdag över! Måndagar är inte min bästa dag på veckan. Är alltid lite ångerstladdat på morgonen & desutom är jag som en zombie när klockan ringer, men nu är denna konstiga, hemska, känsliga dag över för denna veckan:-)

Jobbet är inte så mycket att säga om...känns som jag är inne i en ganska tråkig fas, tror det är semester känslorna som börjar göra sig påminda.

Saga har haft en bra dag på dagis & det är det viktigaste! Inga konstigheter som helst.
Hon fick ett litet paket med kläder utav mormor i dag.
Vi tackar mormor för de fina kläderna! Passade perfekt på Sessan. Nu får vi hoppas att det blir fint väder i morgon då hon har beslutat att dessa ska på till dagis i morgon...

Vi tog en liten runda ute i trädgården efter jobb & dagis i dag. Solen lyckades att titta fram och det blev riktigt skönt väder.
Det är inte så mycket till trädgård ännu men snart förhoppningsvis! Altanen är nästan färdig, och stenläggningen kommer de och gör efter midsommar. Gräset får vi ta till sensommaren, det växer ganska mycker grönt ändå, synd att det inte är gräs bara.....

Vi var lite lata i kväll, varken jag eller R orkade laga mat så vi gjorde ett besök på Harry´s. Smakade mycket bra kan jag tala om:-)


Det har varit ett sådant riktigt regn & åskväder här nu i kväll! Regnar fortfarande....Det kan det väll få göra bara det inte kommer mera åska under natten. Jag är nämligen inte speciellt kaxig då......

Ha en god natt

Stallet

Efter middagen i dag bar det av till stallet. Saga har tjatat ett bra tag att hon vill åka & titta på hästarna och jag är verkligen inte ledsen för detta:-) Jag är nämligen en gammal häst tjej, har jobbat med hästar på heltid innan & även bott utomlands i över två år för att få hålla på med mitt största intresse.
Skulle vara hur roligt som helst om Saga skulle falla för detta intresse också & då skulle jag kunna tänka mig att börja rida på hobby nivå igen.
Besöket var mycket lyckat & Saga var överlycklig:-)

Efter stall besöket åkte vi hem till mormor & morfar för ett besök på lekplatsen. Fullt ös på Sessan som vanligt....
     

Vädret har faktiskt varit riktigt skönt under dagen men nu har det precis börjat att regna, skulle tydligen bli skit väder i morgon & sedan skulle värmen komma. Värmen välkomnar vi med glädje:-)

Vi hann att grilla innan regnet kom i alle fall & gott var det med!

Nu ska jag krypa till sängs, är trött efter två sena kvällar denna helg....

Ha det bra & var rädda om varandra.

Kalas

Vår fredag kväll var hur rolig som helst. Mycket folk, god mat & dryck. Underhållningen stod 3 tjejer för bl.a Robert Wells fru Maria & 2 girls till. Mycket sång och spex, jätte bra var det. Med andra ord var kvällen lyckad.
Saga hade sussat jätte gott hos mormor & morfar. Lyckan bara sprudlar hos min Sessa när hon får vara hos dem.

I går lördag bar det av till Olofström och kalas för barnens kusin Olivia som fyllde 4 år. Olofström i sig är inte speciellt rolig om jag får säga vad jag tycker, staden som gud verkligen glömde......Men strunt samma, det var roligt & träffa familjen Kardum i alle fall. Kan gå länge mellan besöken i bland.... Tjejerna lekte jätte fint hela eftermiddagen och kvällen.
                           Födelsedagsbarnet Olivia, Thea, Saga & Alicia. Olivia & Alicia är syskon.


Vi brukar sova över när vi är där men vi åkte hem i natt. Min älskade R skulle ut och spela golf med sin lilla liga kl 09.00 i dag. Vi var hemma vid 02.00 snåret i natt & det känns i dag. Men även om man är hemma sent är det skönt att få vakna i sin egen säng plus att man har hela dagen här hemma.
Adam stannade kvar & åker hem med Robban´s mamma, altså barnens farmor. Sandra åkte med oss hem.
Vi tackar Goggo & Marin för ett trevlig kalas & hoppas att vi ses snart igen!!

Saga sitter & tittar på lite barnprogram just nu i Prinsess kläder:-(



Nu ska jag ta & göra lite frukost så får vi se vad dagen bjuder på senare i dag!





Fredag:-)

Tjohooo, idag är det fredag! Helt fantastiskt underbart skönt, har verkligen längtat.
Saga längtade nog också för hon frågade mig när hon vaknade i morse om det var lördag..hon var lite små trött & tyckte hon kunde få vara hemma. Men när hon vl kom upp så var det inga problem.
Saga glad & pigg i morse innan vi åkte till dagis:-)

I dag har mormor varit och  hämtat Saga på dagis efter middagen. Hon ska tillbringa natten hos mormor & morfar då jag & R ska i väg på lite roligheter i kväll.
R är medlem i något som heter Nätverket i Halmstad Golfklubb, en massa olika företagare som är med i detta. I kväll är det middag & grejer med respektive ute i Tylösand, brukar vara mycket trevligt.

Nu ska jag köra ett sista ryck på jobbet innan jag slutar.

Hej så länge.

Torsdag kväll

Ska bli skönt med fredag i morgon, är nämligen allt lite less på jobbet nu....far runt som en annan galning. Har suttit vid mitt skrivbord en dag denna vecka. Är just nu ute på våra säljkontor med att supporta säljarna i det nya datasystemet men det börjar allt bli lite tråkigt, tjatigt, ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Fick reda på att de har förlängt min tjänst till siste juni, ska inte klaga för jag har i alle fall ett jobb att gå till än så länge! Lite konstig känsla när man får förlängt en månad i stöten, men men så är det bara att bita ihop och tacka.

Saga har haft en toppendag på dagis. Lika lycklig som hon var i morse var hon även när jag hämtade henne:-)
De hade varit ute i princip nästan hela dagen i dag, de har firat Förskolans dag i dag. Flaggorna i topp och en massa roliga ute aktiviteter. Lunchen bestod av grillad korv.

I dag har hantverkarna varit här hemma igen & försökt avsluta det sista de fick påbackning på när det var slutbesektning på huset. Jag är riktigt less på dem nu så jag hoppas verkligen att de har gjort allting nu!!
När jag & Saga kom hem i eftermiddags fick jag ta ett städryck efter hantverkarna.......

 Saga tyckte jag var mycket tjatig, tittade bedjande på mig,,"kan jag få en glass"?

Glass?? Ok då, varför inte....
                                                     Snacka om nöjd:-)

Nu sussar min Prinsessa i soffan hos mig & R så det är dags att flytta in henne i sin säng. I bland är det så mysigt att ha henne i soffan. Men hon är rolig, inte alltid hon vill somna i soffan utan hon ska somna i sin säng så det gäller att passa på de tillfällena hon godkänner det!

Är själv lite trött i kväll så det snart dags att krypa ner i mysiga sängen.


Glada miner

Det var verkligen som dag & natt med dagislämmningen i dag!
Där var verkligen inga sura miner i dag inte. Saga hann knappt att säga hej då i dag.
Helt underbart:-)

Ha en bra dag

Knasig morgon

Skit också vilken fullständig kaos det var på dagis i morse vid lämmningen, tårar tårar och åter tårar. Är så jobbigt att lämna sitt älskade lilla hjärta när tårarna bara sprutar på alla håll och kanter.
I bland blir bara allting så fel.....och väldigt jobbigt när någon annan gör så att det blir bara så fel.
Jag lyckades att få henne att lugna sig hyffsat innan jag åkte vidare, fick ta den tid som behövdes i dag. Älskade lilla tjejen är inne i en väldigt känslig period.
Tack & lov är det inte ofta det är tårar på morgonen utan tvärtom och det är jag väldigt lycklig för!

I dag är det yttligare 8st kolleger som har blivit varslade. Nu börjar det bara bli för mycket av det hela, ingen som går säker på företaget längre. Det är bara för tråkigt, man tappar lusten totalt!

Eftermiddagen tillbringade jag och min mys tjej hemma. Hon ville bara vara inne och leka och titta på film så vi gjorde faktiskt det. Vi brukar alltid gå ut en stund på eftermiddagen när vi kommer hem men inte i dag.

Glömde berätta att vi var en runda om barskoshopen och köpte ett par rosa converse åt Saga i går.. Hon har ett par röda sen innan men ville absolut ha ett par rosa också! Hon verkligen älskar sina skor....


Besök gärna barnskoshopen.se

Saga tog ett kvällsbad innan det var dags att krypa ner i sängen. Mycket skum blev det........

                                                            

Tjejen var verkligen helt slut i kväll. Gav henne vällingflaskan i sängen & så skulle jag bara häng upp lite blöt tvätt på tvättstället precis utanför hennes rum & när jag kom tillbaka in på hennes rum hade Sessan somnat med vällingflaskan i munnen. När detta händer kan man verkligen säga att hon är trött:-)
Vår lilla underbara Prinsessa


Jag ska snart också ta & krypa ner i min gosiga säng.


Helgen slut, måndag igen..

Jädrans vad fort helgen susar förbi!! Man skulle behöva en stopp knapp att trycka på ibland, det skulle väll vara bra:-)

Lördagen gick åt till att städa. Under vår lilla semester resa hade vi hantverkare här hemma som inte har användt sina små huvuden....
Efter en vecka i vårt ny byggda hus fick vi vattenskada och fick bryta upp en del av golven, och nu när vi var borta skulle de lägga in nytt golv. Det tråkiga är bara att de har sågat alla träplankor till golvet inne i huset utan att täcka över något, inte ens flyttat bort mitt tvättställ med ny tvättade kläder. Blir så förbaskat trött...Så det vara bara börja helgen med att städa och det tog sin lilla stund. Men nu är det gjort och fint blev det!

Söndagen bar av till Göteborg & Barndop. Min kusin Kristina och hennes man Erik skulle döpa sin lille son Jonathan.
De har även en dotter som heter Alva och hon är 10 dagar äldre än Saga, lite roligt faktiskt.
Det är inte ofta vi träffas men lika roligt varenda gång vi ses. Vi tackar för ett trevligt kalas!

Saga & Alva


Ja, då var det jobb dags i dag igen, alltid lite segt att gå till jobbet när man har haft semester. Konstigt egentligen, borde väll vara tvärtemot i stället:-)
Dagen flöt på ganska väl ändå. Skramlade i hela datorn när jag öppnade min mail box. Tog ett tag att läsa och svara på allt. Men jag har åtminstone fått sitta vid mitt skrivbord och jobba i lugn och ro utan att ha behövt flyga fram och tillbaka...
I morgon är det dags att ge sig ut på säljkontoren igen för att supporta i det nya data systemet.

Nu är det kväll, alltid lika trött som vanligt på måndagskvällen..

Ha en bra kväll

Hemma igen

Då var man hemma i Sverige igen! Nu är semstern slut för denna gång. Alltid lika skönt att komma hem.....

Vi har haft det kanon. Regnade en dag, annars har vi haft solsken de andra dagarna. Allting har fungerat helt suveränt bra.

Resan dit & hem flöt på utan problem. Saga hade lite ont i öronen när vi skulle landa men annars var det inga större grejer.

Glad tjej på flygplanet

Saga har verkligen varit helt underbart skön och har uppfört sig hur bra som helst.

Bra boende, bra mat och många pooler för barnen att bada i. Kan inte påstå att vattnet var speciellt varmt men det fungerade utmärkt för barnen ändå :-)
 

 På flyplatsen i Göteborg, toastolen spolade ett antal gånger av sig själv när Saga satt där och hon skrattade hysteriskt varenda gång...


     Visar stolt upp sin lilla fotplånbok hon har inhandlat

Det var ganska så blåsigt väder så det blev stranden en dag bara & pool området de andra dagarna.


Saga ville låna lite idominsalva utav mig för hon var torr om läpparna, & visst det var väll inga problem tyckte jag. Uppmanade henne ett par gånger att ta nu bara lite. Visst, när jag kom ut från duschen såg hon ut så här....Lika söt som alltid:-)


Saga har tjat enormt om en sparkcykel de senaste veckorna & i går kväll när vi kom hem & hon gick in på sitt rum fann hon en rosa Hello Kitty spark cykel. Tror du lyckan var enorm eller vad??? Ett stort tack till mormor & morfar!!!



Nu är det i allefall helg. Får se vad som händer under morgondagen. På söndag ska vi på barndop.

Ha en mysig fredag kväll.

RSS 2.0