Tisdag

Nattens sömn har det varit si & så med. Saga vaknade redan strax efter midnatt och då var det bara att flytta med henne in till oss. Sedan har hon hållt på och snurrat å haft sig. Vid fyra tiden vaknade hon och kunde inte riktigt somna om igen. När jag väl gick upp kl 6 då somnade hon om och var inte speciellt lätt väckt 06.45!

Även i dag gick det helt ok att lämna henne på dagis, så gudomligt skönt för min del:-) Skönt att kunna åka till jobbet & kunna jobba i lugn och ro & verkligen bara fokusera på det jag ska. Har dessutom hur mycket som helst att göra just nu med.

Hon var så lycklig i går när jag hämtade henne på dagis och tyckte dagen hade varit jätte rolig. Hoppas verkligen att detta får hålla i sig nu.
Vi ska göra allt vi kan för att inte dagarna & veckorna ska bli för långa så att hon tröttnar och tycker det är tråkigt, ett evigt puslande och meckande men det är det värt!

Det vackra vintervädret håller i sig i dag med. Var ca -10 i morse när vi gav oss i väg. Mycket kallare än så behöver det inte vara.

I eftermiddag när jag har hämtat sessan ska vi bara åka hem och mysa och inte göra speciellt mycket, ja tvätta och plocka lite måste jag förstås göra:-)

 Nu har jag bytt ut alla julblommor med härligt våriga tulpaner...även om våren är långt borta.

Dags att återgå till jobbet!

 

Ha en bra tisdag.

 

Kram Kram

 


Kommentarer
Postat av: Amanda

Trist med nattstök. Det har vi också haft ett par nätter nu men jag konstaterade idag att Ludwig nog håller på att få fler tänder. Vilket ju säkerligen är orsaken till hans motvilja att sova. Klockan 03 är det morgon i detta huset. :PHärligt med vårblommor på borden! Jag tror jag ska ta efter och göra detsamma här hemma. ;)Hoppas ni har en riktigt fin dag idag!

Kram

2010-01-12 @ 14:53:02
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Martina, hobbyfotograf och mamma

Va fint du gjort det hemma:) tulpaner kan verkligen piffa upp det:)Jobbigt med dotter som inte vill sova men de kankse går bra snart!

Skönt med dagis:)kram

2010-01-12 @ 18:34:58
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Josefine, Blåeld

Ludvig hade varit ledsen då manne lämnade honom på dagis i morse, han har varit ledig från dagis i 2,5 vecka så det är som att börja på nytt igen.. Hoppas det snart går över...Kramar!

2010-01-12 @ 20:00:17
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Milla

Här har vi också lite strul med sömnen. Bara att hoppas att det är en fas..Jättefint med tulpaner!Kramar!!

2010-01-12 @ 20:50:48
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Nej det är verkligen inte varje dag man är där, jag kan inte komma ihåg sist jag var där ens. Men loppan tyckte det var så kul så nu blir det nog lite oftare! :) Va skönt att det gick bra att lämna saga på dagis idag! Kram

2010-01-12 @ 21:08:42
URL: http://jassenilsson.blogg.se/
Postat av: mina

Godmorgon gumman.Ja det är skönt att han sover om nätterna,.men ska inte säga för mycket..för allt kan ändras på en dag..HIHIHI..Ja du vet hur det är..

Inte skoj att det inte blev sån skön natt för er..

Hoppas att dagen blir en bra onsdag..Ska med köpa hem tulpaner i dagarna..så vackert..kram kram

2010-01-13 @ 09:12:34
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Erika

skönt att hon trivs på dagis.

Vad fint du har det hemma hos dig :) Tulpaner är ju det bästa som finns, älskar tulpaner. Fick faktiskt tulpaner redan innan jul...haha...

Ha en skön onsdag!

Kram

2010-01-13 @ 09:22:43
URL: http://sjalvfortroende.blogg.se/
Postat av: Erika

skönt att hon trivs på dagis.

Vad fint du har det hemma hos dig :) Tulpaner är ju det bästa som finns, älskar tulpaner. Fick faktiskt tulpaner redan innan jul...haha...

Ha en skön onsdag!

Kram

2010-01-13 @ 09:23:14
URL: http://sjalvfortroende.blogg.se/
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Så fint det är med tulpaner. Jag vill också ha in våren nu :)Jag kan tänka mig att det är skönt att verkligen kunna fokusera på jobbet, skönt att hon trivs bra på dagis.Kram Elin!

2010-01-13 @ 10:54:05
URL: http://etthustilloss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0