Spindlar

Jaha, nu är pumpan inköpt..nu är det bara det stora jobbet kvar att karva ut innehållet, men jag drar mig för det hela. I kväll lär det inte bli, får se om energin finns i morgon eftermiddag. Känns som om det kommer bli en kladdig historia.

I morgon ska Saga till dagis igen, är inget fel på henne inte. Hon och mormor har haft en mysig dag tillsamans som vanligt. Varit på lekplatsen och även varit ute i skogen och sprungit i alla härliga löv som har trillat ner.

Saga ska bjuda på Halloween Spindlar på dagis i morgon. Snälla & duktiga mormor är det som har varit i farten & bakat:-)

 Jag har naturligtvis provsmakat de små rackarna, kunde inte låta bli!

Har varit i väg och köpt två nya krukor i silver till vår TV bänk i dag. Den lilla krukan tänkte jag fylla upp med sten och sätt ett ljus i till och börja med.
 Just nu är det mycket vitt, svart & silver som existerar i vårt vardagsrum. Köpte även en röd vas på Lagerhaus för att få lite färg i det hela. Har även en röd ryamatta under soffbordet.
 

 

I morgon ska jag börja dagen med att besöka kriopraktorn. Jag har skjutit upp det länge, men nu kan jag bara inte gå längre...Har fruktansvärda låsningar i ryggen som nu även har börjat stråla ut i ena armen, så det känns ungefär som tusen nålar i armen. Längtar dit...

Nu är det kvällsmat och en lite dusch som gäller för min lilla tjej innan det är dags för att besöka sängen.


Ha en härlig kväll alla & i morgon är det fredag!!


Kram Kram


Is

Godmorgon säger jag till ännu en underbar dag med strålande höstväder!
Men det var ingen rolig historia att komma in i bilen i morse...
Det regnade i natt och så har det frusit nu på morgonen, så jag kan säga att bildörrarna inte var lätta att få upp!
Kanske även är dags att byta till vinter däck!??

I dag är Saga ledig från dagis. Hon klagade på lite magont nu på morgonen så hon fick äran att vara hemma hos mormor i dag. Hoppas verkligen inte att det är någon magsjuka på g....

Har betydligt mindre att göra på jobbet denna vecka, tror att det beror på att många är lediga med sina barn. Ska kanske passa på att njuta för det drar nog i gång rejält nästa vecka igen.

Hoppas att ni också har strålande höstväder i dag!


Kram Kram


Locket på grytan

Vilken skillnad det har varit på vädret idag mot i går!
I går var det precis som om någon hade lagt locket på grytan, blött, regnigt & disigt hela dagen lång. I morse var det någon som hade lyft på locket igen, ljust & soligt ute. Ser nog ganska lovande ut för morgondagen också.

Nu har jag nästan blivit bortskämd på morgonen med en glad tjej som skrattar och ler när jag lämnar henne på dagis! Allting känns så mycket lättare nu när hon är pigg & glad, åker därifrån med en skön känsla i mitt mamma hjärta.

Sagas förkylning är mycket bättre eller rättare sagt nästan helt borta. Däremot går jag halv förkyld, lite ont i halsen hela tiden. Vill inte släppa taget om mig riktigt...

Det gjorde verkligen susen att jag jobbade över och slet som en liten gnu på jobbet igår. För dagen har varit helt perfekt med precis lagom med jobb! Tänk om alla dagar hade varit så perfekta..

  Denna kappa/jacka köpte jag till mig i Gbg. Tyckte att den var lite annorlunda & snygg givetvis.
Hade på mig den i lördags kväll när vi var iväg & jag har nog aldrig fått så många fina kommentarer om ett klädesplagg. Jätte kul!!!

Jeanskjol till Saga som köptes på Zara. Gillar butiken Zara då de har mycket fina barnkläder som passar min sessa perfekt i smaken.
Köpte lite annat smått & gott också men det visar vi efter hand som det används.

Jag och Saga tog oss ett varmt kvällsbad tillsammans tidigare i kväll. Känns som om jag har mer vatten på golvet än i badkaret efteråt, en hel vild lite tjej att bada med:-) Nu har hon somnat gott för kvällen.

Nu ska vi andra ät nybakad paj till kvällsmat. R har varit duktig!


Ha en fin kväll!




Kram Kram

 

 


Ny vecka

Då var det en ny måndag och en helt ny vecka igen. Helgen har rusat i väg precis som vanligt, men det har varit en toppen bra helg!
Efter våra härliga shoppingdagar bar lördag kvällen av för att äta gott och lyssna på Stefan Anderssons härliga stämma.
 Vi har varit och lyssnat på honom ett par gånger innan, och det var lika bra denna gång!


 Saga envisades med att dra resväskan själv när vi var på väg till tåget, sötnos:-)  På väg för att besöka hotellets pool Saga & mormor badade, men inte jag. Saga har berättat för alla sina fröknar i dag att hennes mamma är en badkruka!!!
 Sessan i sin nya kjol från Zara (som man knappt ser)...på väg ner till restaurangen för att äta på kvällen.

 Två nyinköpta plagg från Benetton.

Nu gick det helt plötsligt inte att ladda upp fler bilder så det får bli fler i morgon på det som har inhandlats.

Våran gårdag var lugnare än lugnast. Gjorde inte ett skit på hela dagen. Vi var och hämtade Saga vid lunchtid, åkte hem och satte mig i soffan och läste lite, tittade på tv och sov en stund. Saga lekte jätte fint på sitt rum i flera timmar. Kan säga att dagen verkligen var slapp men skön.

Perfekt med en sådan söndag då måndagen har startat med en rivstart på jobbet, har verkligen haft ap mycket att göra i dag.

Nu är det kväll här i stugan. Saga sover gott sedan en timme tillbaka, jag & R har landat i soffan tillsammans


Hoppas att ni alla har haft en bra start på veckan!


Kram Kram


Hemma igen

Har precis kommit innanför dörren här hemma!
Vi har haft två underbara dagar i Gbg och vi har shoppat en hel del:-) Saga har varit en riktig klippa att ha med sig.
I går tyckte hon att shoppingen var så där rolig...längtade mer efter att få utforska hotellet. Vid tre tiden igår ekade vi in efter att ha ränt runt på stan sedan de öppnat.
Mormor & Saga var och besökte polen, jag gjorde som vanligt själ för namnet badkruka. Vattnet var kallt enligt mig, så jag studerade fiskarna från kanten.
Kan tala om att vi släckte lamporna tidigt i går kväll, vi var totalt slut! Jobbigt att shoppa...

Även i dag har vi fått handlat en del, men det var grymt mycket folk så krafterna försvann ganska snabbt.

Saga följde med mormor direkt hem från tågstationen då hon ska sova där i natt. Jag & R ska iväg om ca 30 min. Vi ska iväg och lyssna på den underbara artisten Stefan Andersson. Vi har varit och lyssnat på honom ett par gånger innan och det har varit hur bra som helst, så förväntningarna inför kvällen är stora.

Dessvärre känner jag mig ganska trött just nu så jag vet inte riktigt hur jag ska orka...men jag kommer nog snart igång igen.

Lägger ut lite bilder i morgon från vår shoppingturné!

Ha en fortsatt underbar lördag:-)



Kram Kram

Shopping turné

Då var sista arbetsdagen gjord för denna vecka och jag kan säga att jag jublar högt över detta!
Det har verkligen varit en tuff vecka både på det ena & andra sättet. Jag hoppas att nästa vecka lugnar ner sig lite, för jag vet inte hur länge jag orkar att hålla det tempo..

Saga med sitt lockiga hår efter en natt med flätor.
Tjejen har haft en toppen bra dag på dagis & lekte för fulla muggar när jag kom. Även hon har gjort sin sista dag på dagis för denna vecka.

I morgon tar jag, Saga & mamma/mormor tåget till Göteborg för att göra vår shopping turné. Vi brukar göra detta en gång på hösten & en gång på våren.
Vi kommer att bo på hotell och tar tåget hem på lördag eftermiddag igen. Saga ser fram emot detta jätte mycket och det gör även jag, ska bli så roligt & skönt med för den delen.

Sist vi skulle göra denna lilla resa blev Saga magsjuk på tåget och spydde ner så mycket som gick...fick hoppa av i Varberg & ta nästa tåg tillbaka till Halmstad. Så nu håller vi alla tummar & tår för att vi håller oss friska denna gång.
Hon är ju bra förkyld fortfarande med pigg ändå, och hoppas att det håller sig så.


Saga är ute och provkör väska som ska följa med i morgon. Mössan hon har på sig är ny och kommer från Geggamoja.



Jag önskar er alla en fortsatt bra kväll och en underbar fredag:-)



Kram Kram

Räcka till..

Vad jobbigt det är att känna att man inte räcker till som man borde...
Jag har så förbaskat mycket att göra på jobbet, jo visst det är kanon men man ska hinna med allt också. På mitt jobb kan inte saker vänta heller eftersom jag hela tiden jobbar mot deadlines
Jag trivs verkligen med mitt jobb & tycker att det jag gör är roligt men samtidigt i det hela ska man vara en bra mamma som ska jobba 80% och inte 150%.
Jag hatar även när mitt hem förfaller för att man inte orkar eller hinner ta tag i det som man borde.

Nu har jag fått gnälla lite så nu går vi vidare för det löser sig alltid på något sätt:-)

Sagas förkylning håller i sig riktig rejält men tack & lov håller sig febern borta och jag tycker hon är rätt pigg. Vågar väll knappt säga det för då kommer säkert febern..

I dag har mormor varit och hämtat sessan på dagis redan efter lunch. Skönt för henne att spara lite på krafterna.
Saga & morfar var på lekplatsen när jag kom och hämtade henne, och jag fick knappt med henne hem!

R kom precis hem, han var snäll och körde iväg och storhandlade direkt efter jobbet. Tycker det är så tråkigt & handla, blir lika glad varje gång han erbjuder sig att göra det själv.

 En av krukorna som planterades i helgen. Blev ljung i alla krukor, tycker den är härlig & fin nu på hösten.

Saga har fått för sig att hon vill ha lockar i sitt hår, så nu får vi fläta håret på nätterna  
Härligt med alla dessa små idéer som kommer fram emellanåt:-)

Nu ska jag natta min söta lilla tjej för att sedan njuta av en god middag med min man. Varken han eller jag har hunnit å äta någon riktig lunch idag.

Ha en fin kväll alla mina vänner.


Kram Kram


Vintage Stories

Välkomna till en liten smått trött och snuvig familj!
Nja, R är inte förkyld men Saga är rejält förkyld och min hals har börjat å göra ont. Men trötta är vi allihop i alla fall.
Jag har haft en bra energi på jobbet i dag med och hoppas verkligen att det håller i sig hela veckan lång, för det kommer verkligen att behövas!

Saga är som ett helt annat barn på dagis nu! Hon leker, hoppar runt och är verkligen glad igen. Är så roligt å se hur hon leker med de andra barnen och hon har knappt tid att följa med hem. Hon kan fortfarande var lite känslig vid lämningen på morgonen men det går över lika snabbt igen och det går verkligen inte att jämföra med hur hon var för några veckor sedan.

  Mormor har varit gullig å varit & handlat denna fina blus från Kappahl "Vintage Stories" till Saga i dag. Den var verkligen helst super fin!!

Hade fler bilder som skulle läggas in, men blogg.se är helt jädrans omöjligt att ha å göra med i kväll så jag ger upp nu!
Hoppas att det ska fungera bättre i morgon.

Ha en fin kväll


Kram Kram

Måndag kväll

Det var det mest tråkiga och bedrövligaste skit väder att vakna till i morse. Snacka om kontraster mot gårdagens fina väder.
Det värsta är att det tråkiga skitvädret har hållit i sig hela dagen och ska tydligen fortsätta också.

Energin har det däremot inte varit något fel på i dag hos mig. Dagen på jobbet har varit bra och jag har jobb upp över öronen igen...men det kommer bli bra det också.
Fast kan säga att jag är inte så kaxig nu i kväll, är riktigt trött och seg, men det tycker jag man kan få vara efter en måndag med ett högt tempo.

Saga vaknade i morse med en förkylning mitt i ansiktet. Har bara väntat på det då snoret rinner rejält på en del av barnen på dagis. Hoppas att det stannar vid en vanlig förkylning så vi slipper en massa jobbig & tråkig feber.

Eftermiddagen har jag & min snutta tillbringat hemma. Jag behövde tvätta och plocka undan en del här hemma, blev inte så mycket sådant gjort i helgen.

Mina favorit "prinsess" ljuslyktor tillsammans med en "prinsess" kruka.

Så fort det börjar mörkna lite ut är jag framme med min tändare och tänder en massa levande ljus, alla som inte Saga kommer åt då naturligtvis. När hon har somnat får även de andra ljusen också börja jobba. 
Är en riktig mysfaktor!

Nu kom R hem, han har varit på fotboll så nu ska jag ägna mig åt honom då vi inte har pratat sen i morse.


Kram Kram 

Ingen rast ingen ro

Det är verkligen helt underbart att få vakna upp en söndag morgon med strålande solsken och någon minusgrad och dessutom helt vindstilla ute, snacka om att man njuter i full drag.

I dag har det inte varit mycket vila...Efter en mysig frukost på sen morgonen bestämde vi oss för att åka iväg och titta på växter till trädgården.
Trädgårds arkitekten var här i fredags och tittade, så hon har beställt buskar och träd till framsidan men resterande har vi bestämt oss för att fixa själva.
Vi har en ganska lång vall som ska planteras en hel del på & det är hög tid att göra det nu.

 Vallen som det ska planteras på & lång är den....

När vi kom till Blomsterlandet hade de 75% på alla träd och buskar även på en hel del krypväxter, kunde inte bli bättre för vår del!!
Även Plantagen hade en del rea på uteväxter så där fick vi också handlat en del. Passade även på att köpa lite ljung och enar till ute krukorna.

Saga ville naturligtvis inte följa med på vår växt & busk turné utan hon valde att besöka mormor & morfar. De har haft en mysig dag både inne och ute.
Var och hämtade henne på sen eftermiddagen så hon fick hjälpa mig att plantera det sista krukorna.

Nu är det sen middag som gäller för vår del och sedan ropar soffan högt efter mig:-)
Saga fick äta tidigare och har somnat gott i soffan nu.


Trevlig söndags kväll!


Kram Kram

 


Härliga helg

Härlig helgen är här och vilket underbart höstväder det har varit i dag!
Det är tur att det är helg för krafterna ligger på minus skalan just nu...

Jag och Saga var inne i stan på förmiddagen och köpte träningsbyxor till A och vi hittade lite annat smått & gott också. Fick även handlat lite blommor med. Tycker det är härligt med lite fina blommor i vas på helgerna, det njuter jag av!
Skulle även köpt gröna växter till Sagas rum men jag hittade inte det jag ville ha. De som står där i dag har gjort sitt känns det som, men de får kämpa på ett tag till.

I eftermiddag har vi varit ute på en härlig promenad i skogen. Måste passa på när vädret är så härligt som det varit i dag.
  Saga med sin nya mössa från Gangstar som vi köpte i dag. Det är en tjej som älskar mössor:-)

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. I kväll är det R som är kock. Vi ska äta oxbringa med potatismos och riven pepparrot till, ska bli så himla gott!


Önskar er alla en super trevlig helg!


Kram Kram

Rosiga kinder

Det känns att arbetsveckan börjar att gå mot sitt slut, krafterna börjar att tryta lite grann.
Dagen har susat förbi i ett högt tempo med mycket skratt. Vi är 6st tjejer som jobbar ganska tätt och vi har otroligt roligt tillsammans Måste säga att jag trivs mycket bra mitt jobb:-)

I dag har Saga haft en en dagisfri dag. Hon ville vara hos mormor & naturligtvis fick hon lov att vara det. Är så skönt å kunna korta ner veckan/dagarna på dagis lite, blir många timmar ändå.
Tidigt i morse när vi var på väg till mormor.
Även i dag har de varit ute mycket, varit och matat änderna även besökt några lekplatser. Om inte annat så syntes det på Sagas kinder i kväll att de varit ute mycket. Kinderna var helt underbart rosiga!! 

I eftermiddags var jag på utvecklingssamtal för Saga på dagis. De tycker att hon är duktig på det mesta och de tycker att hon har börjat att slappna av lite mer. Och även jag känner att det går åt rätt håll, känns jätte bra. Håller tummarna för att det fortsätter så...

Tittade lite snabbt på nyheterna innan och det var värst vilket snöoväder det är neråt i Europa! Känns tidigt med snöoväder redan...

Nu har jag placerat mig i soffan och här lär jag stanna resten utav kvällen innan det är dags för att gå och sussa lite, behöver samla nya krafter för morgondagen.
Min älskade R bör vara hemma om någon timme, skönt skönt.


Trevlig kväll!


Kram Kram




Onsdag kväll

Fy och usch vad kallt det har varit idag!! Har verkligen blåst småspik ute hela dagen. Får gärna vara hur kallt som helst i luften, bara det inte blåser. Det är i alla fall ett önske tänkande:-)

I dag har mormor varit och hämtat Saga på dagis strax efter lunch. Då de cyklade hann de med och besöka ett antal lekplatser på vägen hem, räcker inte med en utan gärna ALLA man cyklar förbi, HiHi!

Själv fick jag jobbat en liten extra stund, vilket verkligen behövdes då det har varit en allmänt rörig, tokig men fantastiskt rolig dag på jobbet!
Jag skulle aldrig ringa till dagis & säga att jag blir sen för att hämta Saga pga att jag behöver jobba över. Behöver jag jobba över gör jag det de dagarna då jag vet att någon annan ska hämta henne. Hon ska aldrig behöva vara längre på dagis pga att jag behöver jobba mer än jag ska.

Här hemma har det inte blivit mycket gjort i kväll, men det kommer ju fler kvällar.
Var till och med å hämtade mat till barnen på vägen hem då jag tyckte klockan bara rusade i väg lite för fort.


Dessa stövlar har jag precis inhandlat. Har gått och sugit efter ett par bruna stövlar ett tag och nu har äntligen hittat ett par som sitter snyggt.


Min lilla sessa har somnat gott & hon har blivit lovad att få sova i pappas säng i natt då han är i väg med jobbet.
Är så mysigt att få ha henne i jämte sig & gosa lite:-)

Nu är det Bonde söker Fru & sedan Greys som gäller för min del.


Kram Kram

 

 


Allt går om man bara vill..

Usch, vad jag känner mig tråkig just nu...Känns som jag inte hinner med bloggen som jag vill. Får allt bli lite skärpning, för allt går om man bara vill.

I går blev det städning hemma efter jobbet. Stor städade vårt stora badrum, mycket byggdamm som far runt i luften fotfarande. Får fortsätta med resten av huset i veckan.

Saga var helt slut efter dagis i går. Det är verkligen full fart hela dagarna så det är inte alls konstigt att hon är trött när kvällen kommer, men det fungerar mycket bra på dagarna nu.
I går kväll somnade hon med vällingflaskan i munnen, nerbäddad i soffan:-)

I dag har R farit till Stockholm och kommer hem sent i morgon kväll igen.

Just nu diskuteras det om vaccinering för hela företaget mot svininfluensan så det är dags för mig att delta i det hela.

Återkommer i kväll.


Ha det gott i dag:-)



Kram Kram


Kallt

Jag tackar för alla Grattis kommentarer, ni är så gulliga allihop:-) Tack Tack Tack!!

Blev inte mycket till bloggning i går. Jag och Saga for i väg och storhandlade direkt efter jobb och dagis. Det riktigt ekade i kylen, så tomt var det.
Tjejen hade haft en riktigt bra dag på dagis, lekt och haft roligt.

R var gullig och lagade en god middag och den avnjöt vi ihop med gott rött vin. Var så mysigt att bara få sitta och prata med varandra efter en lång vecka på varsitt håll.

I dag var det en kall morgon och det vara bara att plocka fram is skrapan innan det gick att komma i väg med bilen.
Tycker det är svårt att klä Saga på morgonen nu. Vill inte sätta på den tjockaste jackan redan då det blir ganska varmt under dagen, men samtidigt är jag rädd för att hon ska frysa när de är ute på förmiddagen.
Har ni börjat med de tjockaste jackorna?

Nu är det dags att börja jobba, har mycket att göra i dag.


Önskar er alla en fin dag:-)



Kram Kram

Tack

Måndag igen...Vad tog helgen vägen?
I vilket fall som helst har vi haft en jätte bra helg. Lördagens middag och lilla kalaset blev hur mysigt och bra som helst. Saga var lite seg under dagen men piggnade till på sen eftermiddagen.
Fina presenter fick jag också, några dagar förtidigt...För det är i dag jag fyller år!!
Jag tackar Saga, mamma, pappa, min bror Stefan & hans Mirella för en härlig kväll och för jätte fina presenter.

Saga hjälpte till med middagen:-) Kvällens höstdukning.

I går var vi i Malmö på golfmässa. Det blev en tidig morgon och en sen kväll..men det var lyckat och vi har fått beställt en massa fina kläder:-)

I natt kom min älskling hem, så jätte skönt och mysigt. Nu är han hemma i två dar innan han drar vidare till Stockholm.

Nu är det dags att jobba lite.

Ha en bra måndag!


Kram Kram

Härlig helg!

Välkommen härliga lördag & helg!
Det är så förbaskat skönt att det är helg..kan säga att vi definitivt dragit ner på det höga tempot i dag.
Jag och Saga går här hemma och bara myser. Hon leker lite, tittar på lite på TV osv. Jag går runt och plockar, tvättar och vilar lite. Med andra ord gör vi det vi känner för!
Saga är lite små trött, verkar som om hon har något i kroppen som ska bryta ut.

I kväll ska jag & Saga, min bror & hans sambo på middag hemma hos våra föräldrar. Då jag fyller år på måndag ska vi fira mig lite i kväll med då bara min familj, ska bli jätte mysigt.
Tackar mina gulliga föräldrar för att ni lagar en underbar middag till oss:-)
Tycker det blir för sent & för strängt att ha kalas en måndag efter jobb & dagis & dessutom är det inget att fira.

Men jag saknar min älskade man nu. Tycker verkligen det är dags för honom att komma hem.
Han kommer hem natten till måndag, lagom till min födelsedag!

I morgon ska jag, Saga och mormor köra till Malmö på golfmässa. Det är dags att beställa nästa års kollektion till golfshopen. Ska bli jätte roligt och det kommer bli en heldag i Malmö så bloggen kommer jag nog inte att besöka förrens på kvällen.


Jag önska er alla en trevlig helg!



Kram Kram


Fredag

Fullt ös medvetslös, så såg ungefär min gårdag ut!
Borde finnas hastighetsbegränsning för hur fort kropp och huvud får gå under en dag. Skulle finnas 30skyltar även på jobbet inte bara på vägarna:-)

Saga hade dropp in fika på dagis under eftermiddagen och det fick bara inte missas. Mormor fick äran att följa med då R är i Spanien.
 Saga i full rulle med lek på dagis.
Vi blev bjudna på nybakat bröd från dagis eget kök, smakade kanon gott!

Efter dagis var det en snabb runda hem för tvätt och i ordning plockning utav diverse prylar.

Då Saga hade bestämt sig för att tillbringa fredagen hos mormor & morfar så beslutade vi oss för att sova hos dem.
Underbart för mig att gå upp och bara behöva göra iordning mig själv på morgonen i dag! Saga sprang runt och mös i nattlinne när jag åkte till jobbet:-)

Nu vankas det fredagsfrukost här på jobbet, mums...

Önskar er alla en fin fredag!



Kram Kram


Fitt for fight

Då var halva arbetsveckan gjord. När man har gjort onsdagen på jobbet så känns det nästan som helg för det två dagarna som är kvar bara kommer & går!

Det håller i sig i ett stadigt positivt leende på dagis på morgonen och hon leker och har roligt under dagen. I dag blev det en kortare dag då det fanns önskemål om att mormor skulle hämta henne.
Så himla skönt för min del att någon annan hämtar på dagis ibland, så behöver jag inte rusa från jobbet precis när klockan visar att man slutar.

Plättar blev det till kvällsmat i dag.


I dag känner jag mig fitt for fight igen! Har haft två orkeslösa dagar...men idag har jag fått gjort mycket och allt har flytit på utan strul. Sådana dagar gillar jag:-)

Nu äntligen har jag fått svar på Sagas röntgen som gjordes för tre veckor sedan. Njurana har inte tagit någon skada utav själva njubäckeninflamationen. Det enda som var är att den en njure jobbar 44% & den andra 56%, men detta är tydligen inget onormalt. Ska naturligtvis ha en uppföljning på detta om några år, men det var inget som jag skulle gå och oroa mig för.

Väntar nu på att min älskade R ska höra av sig från Spanien, längtar allt lite efter honom:-)

Ikväll ska jag äntligen få se Greys!! Förra veckan strulade en del av våra kanaler på tv och naturligtvis var det just femman:-(

Ska försöka få ut min dotter ur duschen nu, lättare sagt än gjort!


Önskar er alla en skön kväll



Kram Kram

Kort

Dagen har varit lite mer energi fylld än i går, men det kan bli bättre ändå så jag hoppas att jag når dit jag vill i morgon.
Nu kan jag definitivt tala om att energin är slut för denna dag.
Det har varit fullt ös på jobbet, har jobb upp över öronen igen. Tyckte att det började i lagom tempo i går men det tempot varade inte länge. Det är roligt att vi har mycket att göra!

Robban åkte till Spanien i dag och kommer hem sent söndag natt eller snarare tidigt på måndag morgon, så nu är jag och Saga själva hemma.
Han ska börja med att hälsa på Sandra i Madrid två dagar innan han flyger vidare till Barcelona för andra aktiviteter.
I dag är det precis en månad sedan Sandra åkte till Madrid. Tiden går ruskigt fort!

I eftermiddag har jag suttit ner vid datorn och försökt få lite ordning på alla kort på Saga. Har även skickat i väg en del kort för framkallning Ska försöka sätta mig med hennes fotoalbum igen. Har kommit en bit på vägen men det saknas en hel del....
Under tiden jag var mammaledig satt jag mycket med hennes fotoalbum men sedan när det var dags att börja jobba rann det ut i sanden.

Jag är trött och matt i kroppen i kväll så nu är det soffan som gäller för min del.


Hoppas att ni alla har haft en bra dag och att kvällen är lugn och skön:-)



Kram Kram


Ny vecka

Det blev en bloggfri söndag då krafterna och orket var helt slut efter en helg med kalas i Olofström. Som vanligt blir det inte mycket sömn för någon av oss, men roligt hade vi!

När vi kom hem fick vi springa runt och plocka ihop allt som blåst runt i trädgården, det var inte mycket som stod på sin plats.
Saga´s sandlåde lock mötte oss vid infarten till vårt område och det är en bra bit från vårt hus.

Då var det en ny vecka med nya tag och ny energi. Fast jag måste nog erkänna att jag har fått leta djupt efter energin i dag, tror inte jag har hittat den riktigt ännu. Jag hoppas att jag hittar den snabbt i morgon!

Det var en glad och pigg tjej jag lämnade på dagis i morse, underbart då hon ändå har varit ledig från dagis i tre dagar. Hoppas verkligen att detta fortsätter hela veckan lång.
Känner mig nästan lite tjatig när jag skriver om dagiset men det betyder så oerhört mycket för mig att det fungerar.

 Saga har invigt sin nya mössa från Geggamoja, jätte mjuk och fin. Hon skulle nog kunna ha mössa året om denna lilla fröken, det bästa hon vet!

Denna kjol har precis inhandlats från Villervalla, väldigt mjuk för att vara en jeanskjol.

Här hemma har det tvättats och åter tvättats under eftermiddagen. Hinner nog med ett par maskiner till innan läggningsdax.
Då R ger sig i väg i morgon så behövde han en lite rena kläder.

Nu är det dags för mat och sedan ska jag känna på soffan:-)

Hoppas att ni alla fått en bra start på veckan!


Kram Kram

 


Kalas

Åh vilken härlig känsla man har i kroppen när helgen är här! Tråkigt nog får man inte lika härlig känsla utav vädret. Det blåser, regnar, regnar och åter regnar:-(

I går var det fullt ös från morgon till kväll.
Saga hade ledig dag från dagis och var hos mormor hela dagen. Lämnade henne 07.30 hos mormor och hämtade hem henne 18.00.
Jag lyckades att få en klipp tid direkt efter jobbet, bäst att passa på när man har barnvakt.
R hämtade mat till oss från Lilla Helfwetet, skönt att kunna ta med maten hem när de små börjar bli trötta.
På TV var det förstås Idol som gällde och sedan tittade vi på "Män som hatar Kvinnor".

Här är det middag som gäller just nu.
Sedan bär det av till Olofström. Barnens äldsta kusin Marko fyller 18 år, så det blir en kalas helg för vår del.
Vi stannar där i natt och kommer hem i morgon igen.

Jag önskar er alla en trevlig helg:-)


Kram Kram


Övertid

Jag är så lycklig och glad i dag!
Jag lämnade en tjej på dagis i morse som skrattade och var glad, var verkligen helt underbart att se:-) Jag körde till jobbet med nöje efter det, och det gick så fort på dagis att jag t.om hann köra och tanka bilen innan jag började jobba.
Mormor & morfar var gulliga och hämtade sessan vid 13.30 på dagis då jag körde övertid fram till kvällen på jobbet. Känns faktiskt som om jag kommit ifatt rätt ok på jobbet efter en del övertid denna veckan.
Har även fått reda på att min tjänst på jobbet kommer att bli förlängd till årsskiftet & låter även lovande efter det också, känns väll rätt ok tycker jag.

  På väg hem från mormor & morfar.


Både jag & R har jobbat mycket denna vecka så det känns som om vårt hem har förfallit..Jag hatar att ha skitet och rörigt omkring mig, men jag har bara inte orkat att springa runt med disktrasan i handen som jag brukar. Har i allaefall lyckats att tvätta en maskin i kväll, hinner nog en till.

Nu ska vi snart äta en "sen" kvällsmat, A är på väg hem från fotbollsträningen.
Saga har somnat för en liten stund sedan i soffan.

Det är ju även dags för Idol nu!

Ha en bra kväll.-)


Kram Kram

RSS 2.0